Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az a tévhit honnan ered hogy...

Az a tévhit honnan ered hogy a FIDESZ szavazók szegények?

Figyelt kérdés

Én vállalkozó vagyok, amit tudok adót elcsalok, szóval tényleg valami nevetséges fagyi pénzt fizetek az állam kasszába.

Jól élek, mindenem megvan és nem töröm össze magam érte, kényelmesen elvagyok.

A kormánynak köszönhetően az elmúlt 10 évben rengeteg vissza nem térítendő támogatást tudtam felvenni, munkaerőt is találok nevetséges fizetésért.

Én a jelenlegi kormánynak csak köszönetet tudok mondani, az életben ilyen jól nem éltem.

2023. aug. 10. 12:17
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Jó, de, attól, hogy te Andyval yachtozgatsz és kávézól, még valakinek dolgoznia is kell alattad.
2023. aug. 10. 12:18
 2/10 anonim ***** válasza:
33%

Ez olyan, mint a krumpli osztás, vagy a Grazi kezelés, a nagy nyomor, a diktatúra, meg sok más ilyen ellenzéki mantra, amiből semmi sem igaz.

Én már csak röhögök ezen.

2023. aug. 10. 12:23
 3/10 anonim ***** válasza:
83%

"amit tudok adót elcsalok"

Köszönjük, kérjük várja meg a NAV járőreit ott a helyszínen.

2023. aug. 10. 12:23
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Ilyen egy igazi Fideszes szavazó. Lop, csal, hazudik de a rendszer felé mégis nyal.
2023. aug. 10. 12:24
 5/10 anonim ***** válasza:
71%
5. Dehogy fideszes. Libbant troll. Csak hergeli a magadfajta birkákat.
2023. aug. 10. 12:28
 6/10 anonim ***** válasza:
65%

A romák kire szavaznak? a vidék, pláne a kis falukban milyen arányban nyer a fidesz? Budapestiek kire szavaznak? Van még kérdés?

Nem kell hinni a statisztikáknak, te magad is megnézheted, hogy a csóró faluk vagy kisebb városokban milyen brutálisan tarol a fidesz, budapesten meg mennyien szavaznak rájuk...

Vannak gazdag fideszesek és vannak tanult fideszesek is, de nem ez a jellemző, ezért mondjuk, hogy szegények és/vagy buták főként. Te rólad is sokat elmond, hogy egy példát kiragadsz és statiaztikailag relevánsnak tartod:DDDD lehet van pénzed, de egyértelműen a buta fideszes kategóriába esel.

Nekem van egy fizikus fideszes barátom, ő pl azt mondja kb, hogy "A szegényeket is kell képviselni és nekik nehezebb az élet, miért baj, ha ők fideszesek és miért baj, hogy manipulatívan (propaganda) szerezzük meg őket szavazóknak? Mi csak jót akarunk nekik." Látod így is lehet kommunikálni és fideszesnek lenni, aki elhiszi a propagandát AZ BUTA. Egy olvasni tudó és kritikus gondolkodással rendelkező ember nem fog propagandát olvasni vagy annak hinni, de attól még lehet fideszes...

2023. aug. 10. 12:30
 7/10 anonim ***** válasza:
70%
A Fidesz szavazók nem anyagi, hanem lelki szegények. Olyan hogy lélek már nincs is nekik, mind oda adták a Viktornak.
2023. aug. 10. 12:31
 8/10 anonim ***** válasza:

[link]

Lásd még: összefüggés szegénység és városszerkezet, szegénység és iskolázottság között.

2023. aug. 10. 12:32
 9/10 anonim ***** válasza:
63%
Attól még a tipikus fideszes három műszakot tol a szalag mellett, aztán hazamegy rásóz a gyerekre meg az asszonyra és ciccenti a Borsodit miközben megnézi az M1 híradóban, hogy milyen jól él és meg lett védve.
2023. aug. 10. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
#9: Nagyon félreismered őket az IT világából.
2023. aug. 12. 09:18

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!