Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Most akkor lesz árstop vagy nem ?

Most akkor lesz árstop vagy nem ?

Figyelt kérdés
Nekem nagyon nem mindegy. Hétfőn mentem volna boltba étolajért és csirkehúsért, de ha lesz árstop akkor holnap muszáj lesz megvennem.
tegnap 20:59
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
Lesz, de nem tudjuk mikor. Én bízom a magyar kormány szakértelmében. Hajrá, magyarok!
tegnap 21:06
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
De jó, hogy megint mesterségesen fognak inflációt generálni illetve más termékek pl hús árát felnyomják. Nem tanul a Fidesz a saját hibáiból... Az idei év is olyan lesz, mint az előző. 20-30-40% romlani fog a pénz értéke...
tegnap 21:24
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem úgy volt hogy az idei év fantasztikus lesz? Meg repülő rajtot veszünk? Ha már tavaly elmaradt... Na mindegy akkor majd jövőre fantasztikus évünk lesz. Idén csak azért marad el mert sorosgyurcsánybrüsszel
tegnap 21:53
 4/6 Fsms ***** válasza:
A repülőrajt megvolt az élelmiszerek és üzemanyag árában.
tegnap 22:03
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk az EU átlag duplája az infláció, ami a tagországok közt a legmagasabb.

Ha így megy tovább, akkor nem hatósági árak lesznek, hanem ételjegy.

[link]

tegnap 22:14
 6/6 Justinianus ***** válasza:

Étolaj meg cukor, mint alapélelmiszer... :)

Aztán csodálkoznak, hogy a fél ország elhízott, és 50 évesen egyenes út vezet az intenzívre infarktussal.

ma 02:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!