Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » A magukat tapasztalt utazók...

A magukat tapasztalt utazók mitől tartják magukat annak? Milyen extra dolgokról tudnak, amiről egy kezdő nem tudhat?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok, hogy aki így hivatkozik magára, az konkrétan mire gondol. A kezdő utazó nem azt jelenti, hogy félanalfabéta, nem néz utána semminek, nem beszél nyelveket stb.

jan. 27. 19:47
1 2 3
 21/23 Kései Sirató ***** válasza:
Kérdező, látom, egyáltalán nem értetted meg a lényeget, de semmi baj. Olvasd csak a neten, hogy melyik ország milyen, az neked elég lesz.
febr. 5. 08:18
 22/23 anonim ***** válasza:
#20 vagyok. Konkrétumokat írtam. Írhatnék még száz dolgot, de így is túl hosszú. Most akkor miért pontoztál le? Nem azért mert nem sz*rom le, de ha gondod van miért nem érvelsz, kérdezel? Évente 5x kerülöm meg a Földet repülővel munkavégzés okán, nekem nincsenek kétségeim, hogy k*va nehéz lenne így tapasztalatlan utazónak lennem. Szívesen válaszolok ésszerű kérdésekre
febr. 5. 08:31
 23/23 anonim ***** válasza:
100%

@22 Mindenki megkapja a magáét, aki szerint van olyan, hogy utazási tapasztalat.

Mondjuk minden olyan embert elküldenék riskára alkudni a Hajbár-hágónál, aki szerint nincs.

febr. 5. 08:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!