Mi volt az az utazás amit megbántál hogy nem mentél el?
Csak hogy kicsit kozelebbi, elerhetobb celokrol is beszeljunk: nekem mindig nagy almom karacsony elott bejarni tobb adventi vasart is. Szinte minden evben megnezem a pragait (itt elek) a becsit meg a pestit. Nem azt mondom, hogy unom, de mindig lett volna lehetosegem pl Straßburgba vagy Drezdaba is menni, de sokaig a Covid miatt nem kerult erre sor. London vagy New York is csodas lehet ebben az idoszakban. Mondjuk New Yorkban mar voltam egyszer egy hetet, valszeg nem csak oda mennek el, ha mar 8-10 orat repultem.
Most nyáron Törökországban voltunk, délen. Itt is sok minden kimaradt, de amit tényleg sajnalok, hogy voltunk Kappadokiaban 3 napot, egyik nap sem volt holegballonozas. Nyar vege volt, jo volt az ido, de picit szeles volt. Ertitek, az emberek nagy része emiatt megy oda...persze rengeteg ott a latnivalo. De hiaba, elmaradt. Es nem is mennek megegyszer vissza, mert ha megint nincs szerencsenk, akkor megint buktuk
Akkor Kanada: voltam a Niagaranal, onnan egy kopes lett volna. De ha atmegyek, nem tudok visszajonni. Na majd egyszer
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!