Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mi volt az az utazás amit...

Mi volt az az utazás amit megbántál hogy nem mentél el?

Figyelt kérdés
Mikor volt hány éves voltál miért nem mentél el?
2024. jan. 17. 12:08
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
10-es: A White Sand (feher homoksivatag) New Mexicoban fantasztikus! Feltetlenül menj el oda, nem banod meg! Lakokocsival is mennek oda turistak, ott is lehet aludni lakokocsiban. Oriasi elmeny! (9-es)
2024. jan. 19. 09:01
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy kicsit kozelebbi, elerhetobb celokrol is beszeljunk: nekem mindig nagy almom karacsony elott bejarni tobb adventi vasart is. Szinte minden evben megnezem a pragait (itt elek) a becsit meg a pestit. Nem azt mondom, hogy unom, de mindig lett volna lehetosegem pl Straßburgba vagy Drezdaba is menni, de sokaig a Covid miatt nem kerult erre sor. London vagy New York is csodas lehet ebben az idoszakban. Mondjuk New Yorkban mar voltam egyszer egy hetet, valszeg nem csak oda mennek el, ha mar 8-10 orat repultem.

Most nyáron Törökországban voltunk, délen. Itt is sok minden kimaradt, de amit tényleg sajnalok, hogy voltunk Kappadokiaban 3 napot, egyik nap sem volt holegballonozas. Nyar vege volt, jo volt az ido, de picit szeles volt. Ertitek, az emberek nagy része emiatt megy oda...persze rengeteg ott a latnivalo. De hiaba, elmaradt. Es nem is mennek megegyszer vissza, mert ha megint nincs szerencsenk, akkor megint buktuk

Akkor Kanada: voltam a Niagaranal, onnan egy kopes lett volna. De ha atmegyek, nem tudok visszajonni. Na majd egyszer

2024. jan. 19. 09:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!