Mi volt az az utazás amit megbántál hogy nem mentél el?
Nem igazan van ilyen. Egyszer a felesegem lement a szuleivel Floridaba, mehettem volna en is mert befertem volna az autoba csak nem akartam szabadsagot kivenni. Ha akkor pont nem dolgoztam volna akkor elmentem volna. Kivancsi vagyok Floridara de meg nem sikerult eljutni.
Texasba is elment nelkulem de oda repulovel. Arra is kivancsi lettem volna de mivel rokonlatogatasra ment, ezert sokat nem lattam volna Texasbol
Nem tudom, mennyire jó példa, mert a vége igazából happy end, de így kimondottan egy hasonló élmény jut most eszembe.
13 éves voltam, amikor Barcelonában nyaraltunk a családdal. A szállóban lehetett mindenféle programokra, kirándulásokra befizetni. El is mentünk néhányra, jók voltak nagyon, mind a mai napig emlékszem sok mindenre, amiket láttunk. Egy ilyen kirándulásra nem mentünk el végül, már nem is tudom, hogy miért, pedig engem érdekelt volna nagyon: Andorrába.
Na, ezt később megbántam eléggé, hogy nem erőltettem jobban akkor. Évtizedeken át ez kicsit így rossz élményként maradt meg, hogy Andorra nekem kimaradt, annak ellenére, hogy ott voltunk egészen közel.
Aztán tavaly, 38 évesen fogtam magam, elrepültem megint Barcelonába, a reptéren kocsit béreltem, és átmentem néhány napra Andorrába. Persze nemcsak oda, utána bejártuk még Délnyugat-Franciaországot is, ahol szintén nem jártam korábban. Az egész út nagyon jól sikerült szerencsére, de nekem az említett okok miatt Andorra volt talán a legnagyobb élmény. :)
Szerintem ilyen nem volt, marmint sok helyen nem voltam, de ami mar le volt szervezve, azokra mindig elmentem vagy neggyogyultam es tudtam menni
Olyan volt, hogy Isztambulba mentem volna a baratommal, de beütött nala a krach. De majd megyunk maskor. Vagy olyan volt, hogy ott voltunk, de keves volt az ido, igy nem tudtuk meglstogatni.
Jópár éve ismerős kisebb társasággal utazott Thaiföldre és velük mehettem volna, de sem a társaságot nem ismertem annyira, sem az ismerős nem volt olyan közeli.
Egy kicsit bánom a kihagyott lehetőséget, meg hogy nem jártam Thaiföldön miatta. Annyira nem foglalkoztat Thaiföld, így lehet, hogy sosem fogok eljutni, mert mindig lesz más, vonzóbb úticél, ami fontosabb, érdekesebb számomra. Emiatt annyira nem is bánom, hogy kimaradt, de azért mégis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!