Melyik országban költöznétek az alábbiak közül?
Ausztrália és Új-Zéland csodálatos lehet, de valamiért nem tudom elképzelni, hogy ott éljek. Pl. Ausztrália az egyik ország a bakancslistámon, de annyi mérges/gyilkos mindenféle állat él ott, hogy biztos végigparáznám az életem, ha odaköltöznék :)
Az USA-t alapból nem nagyon kedvelem, a többiben pedig nem tetszik az éghajlat (hűvös, esős stb.).
Így a felsoroltak közül marad Málta, az nagyon tetszett :)
Viszont ha nem értem félre a gondolatmenetedet, akkor hiányolom a felsorolásból Belize-t, hisz ott is angol a hivatalos nyelv. Ha szerepelne, akkor arra szavaznék, a kedvenc országom, jó az idő, szép a környezet, szimpatikusak a lakói, és nem akart ott senki és semmi megenni, megszúrni, megcsípni, megrúgni stb. 😀
Magyarország miért nem opcio?
En visszakoltoznek USA-bol ha ugyan annyi penzt tudnek keresni vagy legalabbis kozel ennyit mint most.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!