Melyik arab országba költöznétek ki szívesen és miért?
Figyelt kérdés
2021. febr. 23. 00:57
1/21 anonim válasza:
Egyikbe se.Kinek lenne kedve Arabok között élni?Nekem biztosan nem.
3/21 molnarmarcell21 válasza:
Bár nem ismerem őket, Katar és Kuvait tűnik közülük a legélhetőbbnek.
4/21 anonim válasza:
Egyikbe sem. Nem biztos, hogy egy vallási diktatúrába annyira szeretnék élni. Nem biztos, hogy olyan helyen szeretnék élni ahol a lányom és a feleségem állati sorban lennének a sok ostoba között akik máig kecskéket hajtanának ha nem lenne a föld alatt 10 centivel végtelen mennyiségű olaj. Undorító.
5/21 anonim válasza:
Dubaiba (Egyesült Arab Emírségek), mert a corona előtt az Emiratesnél szerettem volna dolgozni.
8/21 anonim válasza:
Azt se tudja miről beszél, ne lepődj meg semmin. :D
9/21 anonim válasza:
5-ös vagyok. Egyébként voltam már Dubaiban, és nagyon tetszett, plusz én szeretem az arab pasikat is:D
10/21 anonim válasza:
Amíg el nem ad egy tevéért vagy meg nem köveznek mert nem a sharia törvények szerint viselkedsz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!