Egyik kedves barátom arab állampolgár, hogy tudna Magyarországra jönni utánam?
Sziasztok,
van egy kedves arab barátom, aki 32 éves és jelenleg Törökországban él. Én hazajöttem Magyarországra, hogyan lehetne megoldani, hogy legálisan betudjon jönni a barátom utánam Magyarországra?
Köszönöm előre is a segítségeteket!
Kezdjen a törökországi magyar nagykövetségen, ahol meg tudják adni neki a megfelelő tájékoztatást, hogy hol kell kezdenie. Az állampolgárságától függ, hogy milyen beutazási papírok kellenek, meg hogy aztán hogyan tud tartózkodási / munkavállalási / letelepedési papírokat kérni.
Te is bemehetsz itthon a bevándorlási hivatalba érdeklődni, de szerintem max csak nagy vonalakban tudják neked elmondani.
Egyes, te aztán igazán jó emberismerő lehetsz, ha egy négysoros kérdésből rögtön le is szűrted, ki való ide és ki nem. Gratulálok. Szemellenzős paraszt, az ilyenek miatt tart ott az orszàg, ahol.
Legalább pár kebabossal haverkodj össze, hogy kocsit több infód legyen e kérdéskörben.
Kerdezo, itt megtalálod, mik a szabályok:
küldhetsz neki mrghívólevelet, amivel könnyebben megkapja a vízumot, csak azzal neked is lesznek kötelességeid vele szemben, pl. szállás biztosítása
amennyiben ez nem probléma, szerintem így a legkönnyebb, de azért nézz utána
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!