Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Melyik országba költöznèl el...

Melyik országba költöznèl el szívesen?

Figyelt kérdés
2023. nov. 22. 18:50
1 2 3
 21/28 NigelB ***** válasza:
57%
Nahát. Nem látok egy olyan válaszolót sem, aki Oroszországba, vagy a rokonnak mondott valamelyik türk országba akar menni. Valaki nagyot téved.
2023. nov. 26. 15:00
 22/28 anonim ***** válasza:
35%
Németországba. Ott jobb volt.
2023. nov. 28. 10:02
 23/28 anonim ***** válasza:
50%
Belarusz
2023. dec. 2. 03:59
 24/28 anonim ***** válasza:
0%
Vajon miért pontoztátok le Németországot? Tényleg jobb ott.
2023. dec. 3. 02:23
 25/28 anonim ***** válasza:
64%

Mert nincs ilyen, hogy hol jobb. Mindenkinek lehetnek egyéni szempontjai, amik eltérnek a tiédtől. Tehát lehet, hogy neked jobb volt ott, neki meg nem. Mert nem tud németül, mert keres itthon is annyit mint ott keresne, mert nincsenek anyagi gondjai, mert épp ezért nem az anyagiak az egyedüli szempont az életében, mert mi az, hogy Németország? Bajorországban jól érezné magát, Berlinben neg nem. Vagy fordítva.

Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy mások nem úgy gondolkodnak mint én? Ha meg hülye, ahhoz miliméterre pont annyi joga van mint annak aki végtelenül jó ember és még igaza is van.

2023. dec. 3. 19:43
 26/28 anonim ***** válasza:
42%

#25 Ez volt a kérdés: "Melyik országba költöznèl el szívesen?"

Erre válaszoltam. Nem volt olyan, hogy miért?

Én meg azt nem értem, hogy miért nem lehet elfogadni, hogy másnak is van véleménye, válasza egy kérdésre. És azt sem, hogy ezen mit lehet pontozni.

És azt sem, hogy miért kell feleslegesen okoskodni.

2023. dec. 4. 00:32
 27/28 anonim ***** válasza:

#26 Nem tudom te ki vagy, de én a 24-es "Vajon miért pontoztátok le Németországot?" kérdésre vakaszoltam.

Hogy miért

2023. dec. 4. 00:47
 28/28 anonim ***** válasza:

Én a #22, 24, 26 vagyok. És a kérdés továbbra is az, ami a gyakori alapszabálya is. Miért egy válaszolóval, miért nem a kérdéssel foglalkozol?

2023. dec. 5. 00:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!