Melyik országba költöznétek szívesen?
Figyelt kérdés
Ahol angolul,németül-vagy vmilyen közismertebb nyelven beszélnek-az időjárás kiegyensúlyozottabb,hűvösebb-az emberek kulturáltabbak mint itt élő(nem nevezem meg)népek2009. aug. 26. 16:39
1/16 anonim válasza:
Én már a kis családommal évek óta Angliában élünk..
2/16 anonim válasza:
Hollandia, Anglia, Írország nem rossz ebből a szempontból, bár néha írben akad 1-2 atrocitás, de ismerősi körben sosem volt gond.
Örök álmom Új-Zéland.
4/16 anonim válasza:
Egyértelműen az Egyesült Államok :)))
5/16 anonim válasza:
Anglia, Amerika, Óceánia. Esetleg Németország vagy Svájc. Remélem sikerül valamelyik országba kiköltöznöm :D
6/16 anonim válasza:
Én mindenképpen Észak-Európába, mert utálom a meleget és a napsütést + helyesek az északi srácok. Amúgy nem tartozom semelyik szélsőséges "kultúrkör"-höz sem, csak ilyen a természetem.
7/16 anonim válasza:
Én is Angliában élnék szívesen:)
8/16 anonim válasza:
Aussie földre :) vagy Új Zélandra.
De 1 hónap múlva Angliába megyek...
9/16 anonim válasza:
Olaszországba: az emberek szeretete-kedvessége miatt (tapasztalat az északi felén) Ez egy örök álom amióta eszemet tudom :) De ez kiesik nálad mert nem angol - német...
De esélyes még Írország Skócia, de Anglia nálam NEM.
Ajánlanám USA északi részét :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!