Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Kiakarunk költözni párommal...

Debremart kérdése:

Kiakarunk költözni párommal külföldre, de mindenképp melegebb éghajlatra szeretnénk, ti mit ajánlotok?

Figyelt kérdés
Igazából Spanyolország déli részét nézegettük, viszont mondják az ottani magyarok, hogy ott is hideg van télen 10-15 fok, de simán leszokott menni 0 fokra is az időjárás, ráadásul a 15 fok se 15-nek érződik a nagy páratartalom miatt. Az is elég ha max olyan a megélhetés mint Magyarországon, szóval nem a jó lét a fontos, hanem inkább, hogy ne legyen hideg télen sem. Ebben szeretném a tanácsotokat kérni. Az elkövetkezendő 1- max 2 év múlva szeretnénk költözni, szóval azért fontos, hogy fixálva legyen még most, mert akkor az arra irányuló nyelvet fogom elkezdeni tanulni tanárral.

2023. szept. 4. 13:21
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Máltán milyen a megélhetés?
2023. szept. 4. 20:35
 12/14 anonim ***** válasza:

Puertito nem sziget, nekem nagyon bejon. Ott van mellette a Malpais, ahol nagyon szep turakat lehet tenni.

Amugy rengeteg kis part menti telepules van, nem muszaj nagyobb varosokban megszallni (persze ha ott dolgozol, akkor nem art, annyira nem jo a tomegkozlekedes)

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2023. szept. 4. 21:20
 13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a képeket, igazából nem tömegközlekedni szeretnék, eladom itthon az autómat és kint veszek egy másikat. Egyébként pont egy ilyen kis szép városkára gondoltam, nem pedig nagyvárosra. Én itthon pont Budapest mellett lakok, megyei városban én ehhez a kertesházakhoz vagyok hozzászokva, nem pedig a "betondzsungelhez". Egyébként mennyire befogadóak a Spanyolok a magyarokkal? Régebben Németországban voltam már Hamburgban, ott leginkább nem is a Németekkel volt a legnagyobb gond, tisztelettel bántak velünk, inkább a sok 5 gyerekes, magát nagyobbrendűnek képzelő Törökkel volt a probléma... Csak abba nem gondolnak bele, hogy ők is ugyanoda mentek dolgozni... Na mindegy :) Szerintem akkor eldőlt ráfekszem a Spanyol nyelvre.
2023. szept. 5. 08:42
 14/14 anonim válasza:
Tenerifén és Máltán mennyiért tudtok lakást bérelni?
2023. szept. 29. 18:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!