Leginkább azért, mert pl én hiába dolgozok itthonról, ha a férjem nem, meg vannak gyerekeim akik iskolába járnak. De amúgy se hiszem hogy olcsóbb lenne máshol, ha itt van a házam, ott meg bérelnem kéne.
Aki menni akart és távmunkában dolgozott, annak ehhez nem kellett a vírus :).
2020. okt. 1. 19:23
2/11 A kérdező kommentje:
Vannak akik elveszitettek a munkahelyuket de van parszaz millajuk tartalek azoknak szol
2020. okt. 1. 19:33
3/11 anonim válasza:
"Vannak akik elveszitettek a munkahelyuket de van parszaz millajuk tartalek azoknak szol"
Ahha ahha igen.
2020. okt. 1. 20:15
4/11 anonim válasza:
Mert ott szigorubb a lockdown es nincs szukseg beutazokra. Pl.
2020. okt. 1. 20:44
5/11 anonim válasza:
Én az első hullámot Közép-Amerikában vészeltem át, most próbálom összerakni a dél-kelet ázsiai tripet. Ha minden jól megy november elején indulok.
2020. okt. 1. 20:52
6/11 anonim válasza:
Nem annyira vidám lezárt városokban ücsörögve várni a karantén végét, úgy hogy 90 naponta kell futni egy vízumkört, ami újabb két hét karantén. Mondjuk egy Malajzia-Thaiföld ingázás fél év alatt 1.5 hónap karantén, ami annyira nem szórakoztató.
2020. okt. 1. 23:55
7/11 anonim válasza:
Minek? Azért Magyarország klímája nem egy elviselhetetlen borzalom, hogy muszáj lenne elvonulni melegebb vidékre, hogy aztán amúgy kvázi ugyanazt az életet éljen , mint itthon. Nem, az az utazás, felfedezés , kikapcsolódás terepe.
2020. okt. 2. 06:26
8/11 anonim válasza:
@7 Alkatfüggő amúgy, én a teleket nagyon nehezen viselem, főleg a napsütés hiányát, de a 20 fok alatti hőmérsékletekkel is sok bajom van.
2020. okt. 2. 09:36
9/11 anonim válasza:
Van aki marad, van aki megy.
Akik megtehetik, többnyire jobb dolguk is van, minthogy a gyíkos trolloknak válaszolgassanak.
2020. okt. 2. 11:25
10/11 anonim válasza:
Én most is az Adria partján élvezem a napsütést, a nyugalmat és azt, hogy sehol egy turista.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!