Megint kezdődik elölről a korona virus?
Nem.
Nem előlről kezdődik (hiszen az idő kereke vissza nem forgatható), hanem újra erősödve folytatódik.
Nem kizárt, sőt nagy a valószinűsége, hogy ez a virus nem az a virus, amelyik eddig fertőzött, hiszen a virusok könnyen és nagy gyakorisággal mutálódnak.
Tudomásom szerint a COVID nem azért gáz mert hogy tizedelné az emberiséget tehát az "erőssége" kb csak mint egy influenza viszont sokkal könnyebben terjed. Illetve a koronavírus törzsek erősen hajlamosak a mutálódásra. Már most is 1-nél több változata van.
Azt viszont sajnos nem tudom megmondani hogy vajon egy tényleg veszélyes vírussá képes-e mutálódni.
Akik meg rálegyintenek az egészre azoknak meg szólok hogy volt olyan ahol katonai konvoj vitte már a halottakat. Illetve ha ne lenne ez a vírus akkor ennyivel kevesebb lenne a halottak száma.
Személy szerint én sem félek tőle annyira inkább csak a nagyszülőket féltem meg ez a könnyű mutációs ráta ami kicsit aggasztó.
NEM!
Csak a dagadt csuti és bandája már hazatért a tengerparti nyaralásból, így jöhet a (kis)emberek b@sztatása!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!