Mi legyen a nagykabáttal amíg melegebb éghajlatra utazom?
Február elején hagyom el az országot és a végén térek vissza, viszont nem csak egy helyen maradok végig, hanem onnan is repkedek ide-oda, ezért csak kézipoggyászt viszek mert úgy sokkal kényelmesebb (és olcsóbb is).
Az egyetlen gondom a meleg cucc, odafelé akár transzferrel is utazhatok, viszont a visszaútnál sajnos akadt egy kis halaszthatatlan elintéznivalóm a fővárosban is, amihez sajnos kell a meleg ruha, no persze ha nem köszönt be a tavasz hirtelen.
Van itt rengeteg tapasztalt világjáró. Ti mit gondoltok?
Én kabát nélkül utaztam novemberben, mert kivittek a reptérre, és hazahozták a kabátomat. Decemberben, amikor érkeztem, úgy volt, hogy kijönnek elém - kabáttal. De persze nem jöttek, picit hideg volt 😁
Szóval válaszolni nem tudok, de mivel én is elutazom nemsokára, engem is érdekelnének a bevált praktikák. Arra is kíváncsi volnék, hogy egy kézipoggyásszal hogy oldod meg az egész utazást.
Szeva.
En ezt tennem: alaoltozetet vennek fel (ez egyenlo egy masodik borrel), es kis helyet foglal el a taskaban (amikor nem hordod), es egesz uton lenne nalam meleg tea. Ha elore megiszol sok meleg teat, akkor a belsod felmelegszik es arasztod magadbol a meleget. Ezutan mar csak potolni kell.
Kabat/dzseki gyanant meg egy speci szelfogo dzseki kene ami szelfogo, eso lepergeto. Bar ezeket meleget nem csinalnak, csak fogjak a belso hodet amit ugyis termelsz.
Vagy: hazafele ha melegrol jossz, pl thai fold, ausztralia, akkor ott vegyel egy dzsekit egy second hand boltban, az utolso napon!
En biztos nem hurcolnam vegig.
Igen. Ahogy előttem is írták az egyik megoldás hogy beraksz egy vékony dzsekit. Ez a vékony pufdzseki egy sállal biztos kevesebb helyet foglal.
A másik megoldás az, hogy a legutolsó utadon veszel a reptéren egy kabátot (mivel egy meleg helyen nem árulnak minden sarkon kabátot). Persze ez a reptéren nem olcsó, én 100 euróra tippelek, de lehet hogy még mindig olcsóbb mint egy plusz bőrönd sok útra, és nem kell magaddal hurcolászni egy kabátot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!