Szerintetek vásároljam meg a jegyeket? Nem kerül túl sokba?
Szeptemberben gondoltam elutazom, egy nyugat európai fővárosba. Egyedül vagyok.
A legolcsóbb repülőjegy oda-vissza kis táskával 25 ezer forint, ott a busz ami a városba bevisz oda-vissza átszámítva 9 ezer.
Szállás két éjszakára (mert csak így jön ki az olcsóbb repülőjegy) 20-20 ezer szintén az elérhető legolcsóbb szálláson.
Tehát 3 nap, amiből kb. nettó 12 óra utazás, minimum 100 ezer forint (étellel, helyi metróköltséggel stb.).
Ez a fizetésem harmada. :( Emiatt nem tudok dönteni!
Soha nem mennék 3 napra úgy, hogy 2 utazás.
Minimum egy hét.
Átnéztem az összes fapados légitársaság oldalát (aki indít oda járatot) minden egyes napot figyelembe véve (amikor szabadságon leszek) oda-vissza árakat, hogy mikor mennyibe kerül a járatuk, összeírtam őket és így jött ki a két adott nap legalacsonyabb ára.
Majd megnéztem az összes hostel ajánlatot, airbnb oldalat is végig néztem szoba rent-re és 20e/éj forint alatt nincs (még a "kapszulahotel" is drágább).
Te okosabban ki tudod számolni? Taníts kérlek!
Lökött a csaj és szokás szerint nagyképűen lekezelő is...
...s mint látjuk a fizetésén, a nagy semmire ilyen.
Miért vagytok ilyen bunkók?
Mi rosszat mondtam?
Csak feltettem egy kérdést, hogy megér-e 3 napra ennyit egy utazás, erre ilyen válaszokat kapok hogy bután raktam össze, mindenki jobban jár ha otthon maradok, nagyképű vagyok az alacsony fizetésemhez képest..
Honnan jön belőletek ez a sok utálat, rosszindulat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!