Szerintetek vásároljam meg a jegyeket? Nem kerül túl sokba?
Szeptemberben gondoltam elutazom, egy nyugat európai fővárosba. Egyedül vagyok.
A legolcsóbb repülőjegy oda-vissza kis táskával 25 ezer forint, ott a busz ami a városba bevisz oda-vissza átszámítva 9 ezer.
Szállás két éjszakára (mert csak így jön ki az olcsóbb repülőjegy) 20-20 ezer szintén az elérhető legolcsóbb szálláson.
Tehát 3 nap, amiből kb. nettó 12 óra utazás, minimum 100 ezer forint (étellel, helyi metróköltséggel stb.).
Ez a fizetésem harmada. :( Emiatt nem tudok dönteni!
Én meg azt gondolom, hogy egy életre szóló élményt nem lehet forintosítani.
No meg az Euro árfolyama is elkezdett meredeken emelkedni, vagyis ha sokat tökölsz lehet, hogy egy hét múlva már nem ennyi lesz az ára.
Szerintem ez így nagyon olcsó. Viszont belépőket nem számoltál sehova.
Ha viszont ez a fizetésed harmada, akkor érdemes meggondolni, hogy megér-e neked ez az utazás két-három havi megtakarítást. Ha igen, akkor menjél és érezd jól magad!
Csak 3 napra? 3 napnál több nyilván még többe kerülne.. Ezért "csak" 3 nap.
A menésért. Én kikapcsolódásnak hívnám inkább.
Nem voltam 3 éve külföldön, és ez a kedvenc országom, ezt a nyelvet beszélem.
Voltál már ott? Ha igen, akkor tudod, hogy mennyit fog adni neked az út, neked kell tudni dönteni.
Ha nem voltál még ott, és belefér a keretbe, akkor én mennék a helyedben. Én is imádok utazni, addig menj, amíg tudsz, bármikor közbejöhet valami, egy más élethelyzet, az élményeidet viszont senki nem veheti el tőled! :)
Ma kaptam meg a fizetésem, miután befizettem a számlákat maradt kb. 140e forint
És jön a tél, kelleni fog egy új csizma, a régi borzasztó állapotban van, és a matracomat is szeretném lecserélni, már nagyon elfeküdtem az is egy ilyen 100 ezer forintos költség.
Szerintem passzolom sajnos. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!