Nudista strandon lehet-e ilyet viselni amíg mondjuk elmegy a büféig az ember?
Párom kacérkodik a gondolattal hogy eljöjjön velem, és az a kérdése hogy ilyen "placebo-textilt" lehet-e viselni amíg az ember elmegy mondjuk a büfébe, mosdóba (de csak ekkor, nem végig amíg ott van)? Délegyházán láttam már nőt aki ilyen halászhálószerűségben volt, nem tudom ez mennyire bevett szokás/megtűrt dolog, vagy megszólhatják érte az embert.
1. a nők azt vesznek fel, amit akarnak, ha nem kimondottan fürdőruha
2. a büféig stb. egy férfi is magára kaphat bármit
A büfénél meg eleve nem illik pucér seggel ráülni a székekre!
Tehát valami ruhafélét, vagy egy törölközőt illik rátenni.
Nem kötelező a magamutogatás!
Létezik higiénia is ami ezt felülírja, legalábbis kulturált emberek között.
6
hát én asz olaszoknál olyan helyen voltam, ahol a zárt önkiszolgáló étkezőben is mindenki egy szál semmiben volt, de az igaz, hogy székekre úgy ültek, hogy törölközőre.
Szerintem addig ne menj ilyen helyre, amíg nem tudod elfogadni a teljes meztelenséget. A textillel a többieket "sérted" meg, kábé mintha egy fürdőruhás strandon meztelen lennél.
Egy valódi naturista a meztelenségben a szabadságot és az egyenlőséget éli meg. A szabadságot a saját meztelenségével, az egyenlőséget a többiek meztelensége által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!