A kérdező szavazást indított:
Ausztria
Nagy-Britannia
Németország
Ázsia valamelyik országába
Skandinávia
Usa
Dél-Amerika valamelyik országába
Ausztrália, Óceánia
Afrika valamelyik országába
Sehova, jó itt nekem
19 szavazat
1/10 anonim válasza:
Az álom hosszú távon az USA, de egyelőre Európán belül költözünk. (Voltam már többször Amerikában, nem minden részét szeretem, de van, ahol szívesen élnék.)
2/10 A kérdező kommentje:
Melyik részén élnél szívesen?
2023. júl. 4. 11:23
3/10 anonim válasza:
Nem szerepel a válaszlehetőségek között: én egy mediterrán európai országba. Spanyolország, Olaszország, esetleg Horvátország, Portugália
4/10 anonim válasza:
2: New Yorkot imádom, a városban nem élnék, de az államban igen.
5/10 anonim válasza:
Eléllybe költötök ki most szommbatton és zeney produccer lesszek
7/10 anonim válasza:
Írországban élek, egyelőre jó itt, de később mediterrán vidékre fogok költözni. Spanyolország, Olaszország, esetleg Portugália, még kitalálom. Jó itt nekem Európán belül, legalább viszonylag gyakran láthatom a barátaimat.
9/10 anonim válasza:
Egyesult Kiralysagban elek es szeretem is, de ha a mostani vilagpolitikai korulmenyek kozott kellene valasszak es barmit valaszthatnek, Ausztralia Tasmania allama vagy Uj-Zeland lenne a nyero.
10/10 anonim válasza:
Én mindenképp Angolszász országba mennék. Azok a legszimpatikusabb országok. Az USA-ra szavaztam, de Nagy-britannia, Kanada, Ausztrália vagy Új-Zéland is jó lenne.
Ismerem és szeretem az Angolszász országok kultúráját, szokásait, történelmét, és ezekben az országokban tudnám a leginkább otthon érezni magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!