Külföldre megyünk osztálykirándulásra, és nem tudom, hogy mit vigyek? (az alap dolgokon kívül)
Mondjuk nézd a tájat, hisz kb azért mentek. Aludj.
Jobb is, ha közben nem néztek telefont a buszon, mert szédülni, hányni fogtok.
Vegyel vmi ujsagot/magazint. En nem szoktam olvasni, de van hogy talalok erdekes cikkeket vagy csak a kepeket nezegetem.
Konyvet is vihetsz.
Na most képzeld csak el, a mi időnkben még nem is volt mobiltelefon! Húúúúú!
Akkor mégis mit csináltunk?
- vittünk walkmant, zenehallgatás (alternatíva: mp3, tudom az is már őskövület)
- olvastunk
- beszélgettünk
- néztük a tájat
- aludtunk
- játszottunk valamit
oszt túléltük
Vigyél valami finomságot, nasit, innivalót, én szoktam vinni távcsövet, Erdélybe érdemes vinni, még a buszon is tudnád használni, ha ablak mellett ülsz és nyugi, többször megálltok, leszálltok, lesz rengeteg téma, ami ott adódik, hiszen van bőven látnivaló, érdekesség, amiről majd beszélni fogtok a buszon.
És vigyél napszemüveget, zsebkendőt, fájdalomcsillapítót, ragtapaszt, érvészes személyi igazolványt/v. útlevelet - ezek ne maradjanak otthon.
Vigyél két telefont.
Oké, hogy azt szeretné az ofő, hogy töltsék hasznosan a kirándulást és ne telefonozzanak de azért egy erdélyi kirándulás baromi hosszú busz utat kíván meg és ez nem megoldás, hogy begyűjti a telefonokat. Ettől semmi nem fog változni.
Ami érdekes, közösségformáló esemény lesz ott alapból úgyse fogod elővenni mert tetszeni fog de 7 órán keresztül utazni úgy, hogy még zenét sem hallgathatsz....elmebaj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!