Alap mondatok angolul? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Horvátországba megyünk egy hétre viszont most kezdtem az angolt nem megy még elég jól. Milyen mondatokra/kérdésekre lesz majd szükségem mondjuk egy étteremben vagy boltban? Esteleg le tudnátok nekem írni? Mivel ugye magyar kérdést fel tudok tenni a fordító van hogy nagyon hülyeségelet ír, így nem igazán bízom az ilyen netes fordítókban. (Nagyjából megértem amit mondanak, de beszélni nem nagyon tudok...)2015. júl. 6. 21:09
1/4 anonim válasza:
Esetleg írd le magyarul mit szeretnél és angolul meg segítünk :) De így elég nehéz, elég sok varia lehet :)
2/4 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb lenne egy társalgási zsebkönyvet (vannak kifejezetten tutisták részére is) venni és abból tanulni indulásig.
3/4 anonim válasza:
tutisták=turisták :D
Na megyek aludni :-)
4/4 anonim válasza:
Horvatorszagban nem az angol a hivatalos nyelv, nem igazan latom ertelmet abbol keszulni egy horvat nyaralasra. Persze vannak ahol megertik, foleg turistakkal teli helyeken, de a mi tapasztalataink szerint ez nem volt jellemzo. Mi tobb olyannal talalkoztunk, aki nemetul vagy olaszul beszelt a horvat mellett, mint aki angolul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!