Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Minden ellenem...

Mit csináljak? Minden ellenem esküdött.

Figyelt kérdés
Egész nyáron dolgoztam, hogy legyen pénzem laptopra, ruhákra és repülőjegyre. Eldöntöttem, hogy Angliába kimegyek au pairnak (ha nem tudod mi az, nézz utána).Félretettem 250.000ret a kinti egyetemre, laptopra, repjegyre. (a laptopot már megvettem) Aztán havi rezsi fejében minden hónapban 40ezret elkért nevelőapám tőlem is, tesómtól is. Most ott tartok, hogy van családom, mehetnék csütörtök este hozzájuk Angliába, de 10. ezer ft -om van, a repülőjegy most 33 ezer, persze napról napra drágább. Azt érzem, hogy le kell mondanom az utat, le kell mondanom erről, hogy nyelvet tanuljak, kint élhessek. Nem érdekel semmi. Ti mit tennétek a helyemben? Tesóm adna kölcsön, de neki sincs, mert kell a "rezsire". Rokonoktól nem fogok kérni az biztos, mert nem azért dolgoztam egész nyáron és tettem félre a pénzem, hogy kuncsorogjak kölcsönért bárkinek is.
2010. okt. 9. 13:44
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

az a szemét dög "nevelőapád" összesen 80ezret zsebel be havonta tőled meg a testvéredtől?? hát gratulálok....

Meg hát anyukád ezzel okéban van????? Vagy ő is fizeti a 40-et ennek az aljasnak?

2010. okt. 12. 15:58
 12/14 Nikcsi ***** válasza:

Szia!

En Luton kozeleben elek, hova kell menned pontosan?

Talan segithetek az utvonaltervezesben

2010. okt. 12. 23:07
 13/14 A kérdező kommentje:

Szia!

a reptérről kell elmennem luton parkwayig...ez menni fog azt hiszem :) 1es busz és ott tesz le, ha jól tudom. onnan meg london kings crossig kell vonatoznom..itt csak attól félek, hogy rossz vonatra szállok. a vasútállomáson hogy lesz kiírva ez? a kings cross benne lesz? :D

2010. okt. 13. 07:12
 14/14 anonim ***** válasza:

a tanulási lehetőség nem azt jelenti, hogy egyetemre járhatsz majd ingyen, hanem a nyelvtanulást, és azt sem minden családnál.

ettől függetlenül sok sikert! remélem most már minden jól alakul. és örülj neki, hogy ekerültél a nevelőapádtól...

2010. okt. 13. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!