Hol találkoztál nagyon kedves és nem kedves emberekkel?
Figyelt kérdés
Ország szinten érdekel, hol volt a legjobb és legrosszabb tapsztalatod2023. márc. 23. 19:47
2/12 anonim válasza:
Barmely orszagban ahol voltam csak sokkal kedvesebb emberekkel tallakoztam mint a magyarok.
3/12 anonim válasza:
Minden egyes országban, ahol csak jártam, találkoztam nagyon kedves és nem kedves emberekkel.
4/12 anonim válasza:
Negatívat nem mondanék, a legkedvesebb emberek viszont egészen biztosan Mianmarban élnek, dobogós még nálam Pakisztán és Irán, mindkét helyen elképesztő a vendégszeretet.
5/12 anonim válasza:
Spanyolországban volt a legjobb tapasztalatom. Jó volt még Olaszországban is. Legrosszabb a románokkal. Meg Szlovéniában is találkoztam bunkókkal, de ott sztem azért alapvetően normálisak az emberek.
6/12 anonim válasza:
Legjobb: Portugália, Olaszország
Legrosszabb: Ukrajna, Szlovákia
7/12 anonim válasza:
Legkedvesebbek: Korfu
Legbunkóbbak: Ciprus
8/12 anonim válasza:
Gyakorlatilag bármelyik országból tudok felidézni tök kedves embereket és bunkókat is, bőven.
Persze ettől még tök eltérő , hogy melyik országban mik az idegenekkel való kommunikáció sztenderdjei és ha felszínes vagy, akár bunkóságnak is vélheted, ha mondjuk nem köszön az állókalauz Ukrajnában vagy délután fél 3-kor szó nélkül leszedi az asztalodat az olasz pincér. Pedig szó sincs faragatlanságról.
10/12 NTBS válasza:
Mindenhol él mindkét féle ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!