Találkoztatok már nem normális emberekkel ezen az oldalon? Konrét sztorik érdekelnének
Találkoztam.
Elmesélte az egész életét.
Annyi minden történt vele huszonéves korára, hpgy kb. hetente kellett történnie vele valami elemi csapásnak, hogy beleférjen minden az addigi életébe.
Elmebeteg sztorik a nemi erőszaktól a lakótársa betegsegén át a másik lakótársa betegségén át a fegyvert tartottak a fejéhezen át minden, amit el tudsz képzelni...
És komolyan elhitte, hogy mindezt valaki komolyan fogja venni.
Olyannal is találkoztam, aki mániás módjára teszi fel a kérdéseket ugyanabban a témában, ebben a kategben.
Évek óta van itt ilyen, nem hiszem, hogy ugyanaz az ember, de ki tudja.
Munkahely, iskola, ez a 2 téma megy a legjobban.
Volt itt bombanős idióta is, aki mindenért a bombanőket hibáztatta, és vagy fél éven keresztül rakta ki a kérdéseket.
Jehova tanúi és mlm ügynökök rendszeresen megtalálnak. 😂
Még anno egy cigaretta fetises ember.
Nekem a kedvencem az áporodott, savanyú lábszag-fétises pasi volt, akinek mindig törölték a kérdését 😂😂😂
De rettentő ravasz volt, mert a kövi kérdése már az volt, hogy "Vannak itt vecsési lányok? Lehetőleg a savanyúság gyárból" 😂😂😂
Jehova tanúi, különböző ügynökök, szektások, lábfétises srác, de az i-re a pontot egy nálam 2x idősebb hapinak sikerült feltennie, aki nem is olyan rég írt. Nem cicózott, kerekperec közölte, hogy teljesen alkalmas lennék neki alkalmi sz3xpartnernek és nagylelkűen meg is hálálná.. hogy ő ezt mi alapján szűrte le? Bele sem merek gondolni.. bár lehet "köremail" volt.
(huszonévesek táborába tartozom)
Már ketten is rámírtak, hogy hülye vagyok és hülyeségeket írogatok mindenfelé. Megkérdeztem, mi az a hülyeség, mutassák meg. Mondták, minden.
Ez hülyeség volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!