Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Külföldön élő magyarok!...

Külföldön élő magyarok! nektek mennyire vált be Magyarország elhagyása?

Figyelt kérdés

2023. márc. 15. 20:48
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
10 es miről van szó itt?
2023. márc. 20. 18:54
 12/20 BeefEater ***** válasza:
96%

#9 szerintem mindenkinek van valamilyen szintű honvágya. Én legalább is még nem találkoztam olyannal, akinek nem lenne. Az viszont nagy különbség, ha csak évente 4-5 -ször járok vissza, akkor csak a jó dolgokkal találkozom, a mindennapi problémákkal egyáltalán nem.

#10: Remélem nincs olyan idióta, aki fizetési lapot küldene Gyakorin...

2023. márc. 20. 19:02
 13/20 A kérdező kommentje:
12es, Te hol élsz?
2023. márc. 20. 19:12
 14/20 BeefEater ***** válasza:
0%
#13: nézd meg a #7 válaszomat
2023. márc. 20. 19:19
 15/20 anonim ***** válasza:
83%

5 éve élek Németországban. Ha az anyagi részét nézem akkor egyértelműen megérte ez nem is kérdés.

Sok barátom van viszont Magyarországon ami miatt szívesebben élnék otthon.

Az a baj ezzel az egész külföldi léttel, hogy ha egyszer elhagyod az országodat akkor megtapasztalod azt az életszínvonalbeli növekedést amit ma Magyarországon elég nehéz lenne elérni.

Pontosan ez az oka, hogy hiába szeretnék hazamenni tudom, hogy otthon hónapról-hónapra élnék.

Szóval maradok.

2023. márc. 22. 20:00
 16/20 anonim ***** válasza:
71%
Tesómnak nagyon bevált. Svájba ment a párjával együtt, csak egyikőjük kezdett ott dolgozni, de nagyon szépen keres, megvannak ketten is belőle. Ráadásul hamar átálhatott home office-ra, most meg már itthon Magyarországról csinálja ugyanazokért a milliókért otthonról.
2023. márc. 30. 20:08
 17/20 anonim ***** válasza:
80%
Eléggé bevált. Amerikában vagyok, azon belül Georgia-ban. Én nem azt tapasztaltam, amit a #6-os. Vannak magyar barátaink is. Itt egyébként kimondottan sok itt a külföldi, főleg dél amerikai bevándorló.
2023. márc. 31. 00:17
 18/20 anonim ***** válasza:
15%

Mindenki szépen kiszínezi, miközben a helyiek szemében sima migráns mindegyikük.

Hazajárnak dicsekedni, mert kint továbbra is egy senkik.

A helyiek életszínvonalát az életben nem érik el és ha kórházba kell menni, akkor az összes megtakarításuk se biztos, hogy elég lesz.

Itthonról szinte akkor megyek ki az USA-ba amikor csak kedvem szottyan, viszont aki az USA-ban gályázik, annak nem telik a hazautazgatásra.

Erről ennyit!

2023. ápr. 18. 22:10
 19/20 anonim ***** válasza:
63%
#18 Most hazajárok dicsekedni vagy nem telik haza útra? Döntsd már el. Amúgy annyira jó, hogy te jobban tudod mindenkinél, hogy ki milyen életet él 10ezer kilométerrel arrébb.
2023. ápr. 18. 22:51
 20/20 anonim ***** válasza:
3%
Hát, az biztos, hogy a helyiek számára mindig bevándorló maradsz. Másodrendű.
2023. máj. 21. 16:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!