Külföldön élő magyarok! nektek mennyire vált be Magyarország elhagyása?
#9 szerintem mindenkinek van valamilyen szintű honvágya. Én legalább is még nem találkoztam olyannal, akinek nem lenne. Az viszont nagy különbség, ha csak évente 4-5 -ször járok vissza, akkor csak a jó dolgokkal találkozom, a mindennapi problémákkal egyáltalán nem.
#10: Remélem nincs olyan idióta, aki fizetési lapot küldene Gyakorin...
5 éve élek Németországban. Ha az anyagi részét nézem akkor egyértelműen megérte ez nem is kérdés.
Sok barátom van viszont Magyarországon ami miatt szívesebben élnék otthon.
Az a baj ezzel az egész külföldi léttel, hogy ha egyszer elhagyod az országodat akkor megtapasztalod azt az életszínvonalbeli növekedést amit ma Magyarországon elég nehéz lenne elérni.
Pontosan ez az oka, hogy hiába szeretnék hazamenni tudom, hogy otthon hónapról-hónapra élnék.
Szóval maradok.
Mindenki szépen kiszínezi, miközben a helyiek szemében sima migráns mindegyikük.
Hazajárnak dicsekedni, mert kint továbbra is egy senkik.
A helyiek életszínvonalát az életben nem érik el és ha kórházba kell menni, akkor az összes megtakarításuk se biztos, hogy elég lesz.
Itthonról szinte akkor megyek ki az USA-ba amikor csak kedvem szottyan, viszont aki az USA-ban gályázik, annak nem telik a hazautazgatásra.
Erről ennyit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!