Magyarral nem szabad külföldön szóbaállni?
Ez már hanyadik ilyen kérdésed?
Attól, hogy valaki magyar és külföldre ment, még nem lesz szarember.
Egyébként meg azt lehet átverni, aki hagyja magát (nemzetiségtől függetlenül).
Írnál egy példát?
Amúgy ha naiv és tutyimutyi vagy, akkor kb. mindenhol átvernek.
Szoba lehet veluk allni de nem a magyartol kell segitseget varni.
Nekem nem segitett egy magyar sem es nem is kertem egyiktol sem segitseget. Az elso 2 evben nem is ismertem magyarokat kint.
Ha tudod a nyelvet akkor eltudsz intezni mindent magadnak.
Vannak itt magyarok akik baratkoznak egymassal es olyanok is vannak akik jol osszevesztek valamin. En egyikkel sem baratkozok de nem is vagyok haragban egyikkel sem
Ennyire nem sarkítanám ki a dolgot.
Találkoztam már külföldön nagyon értelmes és jófej magyarokkal, de alapvetően inkább rossz tapasztalataim vannak. Már négy éve élek külföldön (huszonhét éves vagyok) és többször előfordult, hogyha egy magyar, aki megneszelte ezt (mármint hogy jól be tudtam illeszkedni), azonnal rám szállt. Hogy tanítsam meg neki a nyelvet, hogy intézzek helyette ügyeket, hogy keressek neki szállást, hogy keressek neki munkát... Hihetetlen, ismeretlenül elvárták ezek az emberek, hogy intézzek el nekik egy itteni életet, azzal indokolva, hogy "dehát a magyarok tartsanak össze!". Ezért szoktam kerülni a magyarokat, mert kis túlzással, de követelik, hogy intézzem el az életüket a semmiért cserébe, aztán én vagyok a hazaáruló/gerinctelen ha udvariasan, de elküldöm őket.
A kérdező az a csaj aki befurakodott ingyenélőként kint dolgozó magyarokhoz, és már minden fórumon megírták, hogy mindenki óvakodjon tőle, mert minden szava hazugság.
A munkahelyeiről is kirúgták hasonlókért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!