Ilyen hidegben érdemes elmenni Kecskemétre városnézésre? Holnap mennék és legalább 3-4 órát lennék a városban a hidegben. Bevállalható?
Abszolút bevállalható, csak iktass be melegedésre is időt és helyeket.
Megjegyzem, akit igazán érdekel a város, minden részletre kiterjedően , az igenis el tud tölteni akár egy tartalmas napot is városnézéssel, nemhogy 3-4 órát.
3,4!
38 évekig éltem Kecskeméten.
A Vadaskert nulla, a Cifra palotát kívülről megnezed és annyi, bar idén nyáron épp felújítás alatt volt, nem tudom befejezték e, le volt takarva. A Planetárium kb sosincs nyitva, az arboretumban nincs látnivaló. Uszoda van mindenütt. A Katona József színház zárva van, a Benko domb megintcsak semmi extra. A hnagszergyujtemeny és a naiv művészek múzeuma érdekes, de a Leskowsky februárig csak bejelentésére fogad, a népi iparmuveszeti múzeum pedig zárva van januárig
Hát, hidegben az arborétum, szabadidőpark, vadaspark gondolom felejtős.
Kb. nézd meg a cifrapalotát (ha nem érdekel a festészet, akkor csak kívülről), meg valamelyik múzeumot, ami nyitva van és érdekel, meg kajálj egyet és kb. ennyi.
Ennél sokkal több időt szerintem sem érdemes eltölteni Kecskeméten.
Jól fel kell öltözni, és akkor nincs hideg.
Nálunk -6 fok van 2-3 hete, simán sétálóidő, csak nem tornacipőben kell nekiindulni, hanem rendes téli bakancsban, meleg kabátban, sapiban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!