Utaznál egyedül, ha nem akarna veled menni senki?
Figyelt kérdés
33 éves nő vagyok. Szeretnék repülős utazásokra menni, de nincs senkim aki velem jönne. Te utaznál egyedül? Nem veszélyes, főleg ha nő vagy? A célországok között szerepel Mexikó, Egyiptom, Thaiföld is.2022. dec. 9. 13:31
11/19 anonim válasza:
9: ??????
Nem is tudtam, hogy az autóval utazás NEM utazás... :-D
12/19 anonim válasza:
11. nem nem utazas, mert izolalod magad a valodi hetkoznapi elettol, egy utazasnak resze hogy megismerd az emberek eletet es azt nem berelt autoboo fogod. De nekem aztan kur.vara mindegy pont leszarom ki hogy utazik.
13/19 anonim válasza:
#12 gondolom a kocsi arra szolgál hogy a pontból b pontba eljusson a kedves utazó, nem arra hogy abban lakjon. Nem az autóból akarja szerintem megnézni a Nagy-korallzátonyt de kényelmesebb azzal eljutni a tengerpartig
14/19 anonim válasza:
Nekem is nagyon bejön az egyedüli utazás. Ráadásul valami rejtélyes ok miatt Európában mindig helyinek néznek, ami nagy könnyebbség. Nem szállnak rám a turistalehúzó népek. Olyannyira, hogy még a néger ajándékárusok is elmennek mellettem.
16/19 anonim válasza:
Szerintem normcore vagyok, jellegtelen. Nem tünök fel senkinek, plusz nem cipelek többnyire hátizsákot meg egyéb turistakellékeket.
18/19 anonim válasza:
Altalaban egyedul utazok, de csak olyan helyekre, ahol az egyedul utazo nok biztonsagban erezhetik magukat.
19/19 anonim válasza:
Még akkor is, ha amúgy lenne kivel mennem. Nagyon szeretek egyedül utazni, a legszebb utazásaimat így éltem át. Senki sem szabja meg, hogy merre menjek, mire költsek, mennyit menjek egy nap, hol szálljak meg stb. Annyi új élmény ér, hogy időm sincsen unatkozni, bár amúgy is imádok egyedül lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!