Külföld gyerekkel, egyedül?
Sziasztok!
Nagyon elgondolkodtam,hogy elindulok külföldre, van egy 10 éves fiam. Egyedül maradtam vele, sok az adósságom,(1.5 millió, havi 80 ezres törlesztéssel) amit az itteni 220 ezer forintos fizetésemből nem tudok fizetni. Volt aki neki indult egyedül, van rá esélyem? Kb nulla angol tudás amim van...
Erről hosszasan tudnék írni….
Nem könnyű találni de nem is lehetetlen.
Meg értelek téged és melyen aterzem a problemaid, mert én is átestem ezeken, és sokkal boldogabb vagyok es anyagilag is biztonságban vagyok.
Én is taltam és sikerült 🙏
A gyerek ilyenkor akadály számodra, egy felnőtt ember legyen az férfi v no, könnyen talál egy kicsi szobát és gyűjtögeti a pénzt.
De a gyerekkel már más a helyzet.
Suliba köteles vagy járatni, ha beteg gyógyszer és nem hagyhatod egyedül otthon sem…ha segítség van az HATALMAS segítség.
Az én meglátásom szerint férfiaknak sokkal könnyebb munkát találni akar 0 angolal IS!!! Nekem is sikerült!!!🙏
Azt is vedd figyelembe hogy sok s menekült az egyes országokban , ott is ahol én vagyok.
Orosz és Ukrán emberek jönnek és támogatást is kapnak 2-3 EU + munka es szállás.
Igen jól halllottad ezt mind a menekültek kapják.
Ha kérdésed van ne gondolkozz írj bátran.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!