Két gyerekkel egyedül ha nagyon el lennél úszva anyagilag, vállalnál titkos kapcsolatot anyagi támogatásért cserébe? (finoman fogalmazva)
jaj ezen most jót nevettem.
nem nem vállalnék ilyet. én képetlen lennék prostituáltnak állni.
én ismerek olyat, akinek van 1 lánya(van már vagy 10 éves is) és prostiként keresi a kenyérre valót. úgy tudom a gyerek nem sejt semmit, de szerintem csak idő kérdése, mert nem egy buta lány.
én nem tudom mit tennék ilyen esetben, de először megpróbálnék a családtól segítséget kérni. legalább annyira hogy vigyázzanak a gyerekekre, és ha tudok több helyen dolgoznék.
Igen, ilyesmi.. szóval állandó szexkapcsolat anyagi támogatásért cserében... nyilván nem minden éjszaka 2-3 kuncsaftot lezavarni...
A havi bevételem kb 130 ezer Ft, a kiadásom kb 120, ebből nem tudunk megélni, család nem tud segíteni, teljesen egyedül vagyok a problémámmal.
Dolgozni nem tudok, mert GYED-en vagyok.
És üzenem az első válaszolónak, hogy örülök, hogy jól szórakozik, de nem kéne a más nyomorán, meg kétségbeesésén röhigcsélni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!