Hol szoktatok nézni Last Minute utazásokat? Melyek a legjobb oldalak?
Én Google FLights-ot szoktam nézegetni, aztán ha találok valami olcsót, akkor fapados oldalon kikeresem, hogy melyik hónapban tudok a legjobb áron foglalni. Idén így voltam 4 helyen is.
Mondjuk én low budget nyaraló vagyok, ami alatt azt kell érteni, hogy lehető legolcsóbban szeretek eljutni az adott helyre, a szállás csak olyan szinten érdekel, hogy tiszta legyen a fürdőszoba és a szobához tartozzon (egyébként úgysem vagyok ott), szuveníreket nem igen hozok haza, maximum múzeumokból képeslapot, és legtöbb pénzemet külföldön a helyi kajákra költöm. :) Nekem az utazás egyben kulináris élmény. Így semmilyen All Inclusive helyen nem voltam még például, ha wellnessezgetni szeretnék és teljes ellátást kapni, azt itthon a SZÉP kártyámból is ki tudom fizetni, de nem szeretem ezeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!