Ár-érték alapján, turistaként szerinted melyik a legjobb ország (vagy térség)? Olyan helyre gondolok, ahova nem csak két hétre megy az ember, hanem például az egész téli időszakra.
Ha lehet, indokold meg bővebben.
Unatkozó kisgyerekek éretlen poénkodásait nem kérem.
Köszönöm.
1-es, a lényeg hogy melegebb legyen a magyar klímánál, több napsütéssel, a többi nagyjából mellékes, feltéve hogy nem drágább a hely, mint Magyarország, meg nem is ütnek le már másnap..
Lehet hogy nem turista vagyok, de én telente csak "lógni" szoktam valahol, ahol az előbbi feltételek adottak.
2-es te hova mész az Adria mellé? Mit csinálsz és milyen költségeid vannak?
2-es vagyok.
Vettem ott egy közvetlen tengerparti apartmant, így csak a szokásos rezsiköltségek vannak, amik amúgy a töredéke az itthoninak.
Magyarországnál nem drágább országokat leginkább a volt kommunista blokk államai között találhatunk. Ezeket inkább nem tanácsolnám.
Ár-érték alapján, ott ahol melegebb is van a magyar klímánál télen turistaként, szerintem a legmegfelelőbb ország erre Portugália! A második választásként Törökország. Továbbiakban Ciprust és Máltát ajánlanám még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!