Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Homokos partokra célnak...

Homokos partokra célnak megfelel egy ilyen papucs?

Figyelt kérdés

Aktív utazó vagyok, de a család most pihenni szeretne, így napokat fogok homokos tengerpartokon tölteni. Melyik a job jönni menni, a saru vagy valami hasonló sport papucs is megfelel?

[link]

2022. dec. 2. 22:35
 1/5 A kérdező kommentje:
Jobb*
2022. dec. 2. 22:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Én ha tengerpart akkor most már ilyesmi strand cipőt viselek. Van férfi/ női verzió.

Régen papucsban vagy saruban voltam. Saru nagyon kényelmetlen a jomokos parton, a papucs meg sokszor kellemetlen ha nagyon meleg a homok. Arról nem is beszélve, hogy az ember szinte örömmel sétál a vízben ami a bokáig ér. Strand cipő tökéletes. Nem meleg, ha vízes is lesz hamar megszárad.

2022. dec. 2. 22:57
 3/5 anonim ***** válasza:

Igazából ha el tudod viselni, hogy full homokos lesz a papucsod, megfelel :)

De az előző se irt rosszat, én ilyesmit Köves tengerparton hordtam, de lehet ilyen extrém meleg helyeken jól jöhet .

Szerintem a linkelt papucs is jó, de tengerpartokon kapni ezt a tengeri cipőt, szinte mindenhol , b tervnek jó , ha végül túl forró a homok :)

Azért jó pihenést, most nagyon adnék egy ilyet :))

2022. dec. 3. 02:06
 4/5 anonim ***** válasza:

Homokos parton is lehetnek kövek meg ilyesmik, üveg szilánkok.

Minimum egy ilyet ajánlok:

[link]

És ha kövesebb kicsit akkor sincs gond.

2022. dec. 3. 11:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Homokos tengerparton mezítláb.

A homokra egyik papucs sem jó, sebesre dörzsöli a homok a lábadat, és menni sem lehet papucsban.

2022. dec. 3. 23:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!