Homokos partokra célnak megfelel egy ilyen papucs?
Aktív utazó vagyok, de a család most pihenni szeretne, így napokat fogok homokos tengerpartokon tölteni. Melyik a job jönni menni, a saru vagy valami hasonló sport papucs is megfelel?
Én ha tengerpart akkor most már ilyesmi strand cipőt viselek. Van férfi/ női verzió.
Régen papucsban vagy saruban voltam. Saru nagyon kényelmetlen a jomokos parton, a papucs meg sokszor kellemetlen ha nagyon meleg a homok. Arról nem is beszélve, hogy az ember szinte örömmel sétál a vízben ami a bokáig ér. Strand cipő tökéletes. Nem meleg, ha vízes is lesz hamar megszárad.
Igazából ha el tudod viselni, hogy full homokos lesz a papucsod, megfelel :)
De az előző se irt rosszat, én ilyesmit Köves tengerparton hordtam, de lehet ilyen extrém meleg helyeken jól jöhet .
Szerintem a linkelt papucs is jó, de tengerpartokon kapni ezt a tengeri cipőt, szinte mindenhol , b tervnek jó , ha végül túl forró a homok :)
Azért jó pihenést, most nagyon adnék egy ilyet :))
Homokos parton is lehetnek kövek meg ilyesmik, üveg szilánkok.
Minimum egy ilyet ajánlok:
És ha kövesebb kicsit akkor sincs gond.
Homokos tengerparton mezítláb.
A homokra egyik papucs sem jó, sebesre dörzsöli a homok a lábadat, és menni sem lehet papucsban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!