Kezdőoldal » Utazás » Repülés, repülőjegyek » Papucsot lehet vinni a repülőg...

Kelem02 kérdése:

Papucsot lehet vinni a repülőgépre? Nem dobják ki?

Figyelt kérdés

2013. okt. 5. 21:35
 1/9 anonim ***** válasza:
65%
ha van repjegye, és nem terrorista, akkor viheted a párod nyugodtan, nem dobják ki
2013. okt. 5. 21:41
 2/9 anonim válasza:
Első válaszoló... :D :D :D Sima strandpapucsot simán bevihetsz az utastérbe. Nekem már kellett kidobni drága tusfürdőt (én voltam a hülye, hogy be akartam vinni, de nem adtam le csomagot), de voltak a kukában méregdrága parfümök is... Papucsot felvihetsz :) Hova utazol?
2013. okt. 5. 21:57
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet, de minek? Utazás alatt akarod használni?
2013. okt. 5. 23:26
 4/9 anonim ***** válasza:
Utolsó: lehet hogy nem a repülőgépen van rá szüksége? Tudod nem mindenki visz feladott csomagokat is.
2013. okt. 6. 00:53
 5/9 anonim ***** válasza:

Hát ha valaki több mint 5 órás útra megy én megértem, hogy akar papucsot vinni. Bedagad a láb, leveszed a cipöt, nem kell vissza venned.

Jobb járatokon adnak meleg zoknit, de nem mindegyiken.

Ha pedig melegebb éghajlatra mész akkor mindenképpen vigyél, abban már le is szállhatsz és nem fog fázni a lábad.

2013. okt. 6. 07:28
 6/9 anonim válasza:
szerintem papucsot vihetsz ( ha a gépre kell, ne zavartasd magad álltalában zokniban közlekednek ;) a gépen a wc-ig meg vissza),ha mégsem a felszállás előtti poggyász kutatás közben úgy is kiveszik amit nem vihetsz magaddal ezért célszerű nem betekerni szigetelőszallaggal a bőröndöd.( Törékenyet ne tegyél a bőröndbe mert dobálják) (nekem mindig sérűltek a böröndjeim, hol a kereke veszet oda, hol a cipzár halt meg, hol a füle nem ért célba stb.) élelmiszert ne, evőeszközt sem, pipre holmiból még a szemöldökcsipeszt is kiveszik az ollóval együtt, minden éles és szúró eszköznek látszó dolgot mellőz mert úgy is elveszik. 23kg-ig pakolhatod a bőröndöd e fölött fizetned kell a töblet súlyért. Kellemes pihenést!
2013. okt. 11. 13:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Utolsó: ezt a 23 kg-ot hogy sikerült ilyen magabiztosan leírni? :-)

Csak mert van ahol 15, van ahol meg 32...

2013. okt. 11. 14:32
 8/9 anonim válasza:

7/7-nek a válaszom:

Tengeren túlra ezek a szabályok azon a járaton amlyiken én és a rokonaim szoktak utazni. Az ismeretségi körben is ez az alap. De ezek szerint válltozó, én a saját tapasztalatomat osztottam meg de mindenbe bele lehet kötni ;) Amúgy hamar megtudhatná a kérdező ha felhívja a repülő társaságot náluk milyenek a szabályok. Szép hétvégét :)

2013. okt. 11. 19:45
 9/9 anonim ***** válasza:

" minden éles és szúró eszköznek látszó dolgot mellőz mert úgy is elveszik. 23kg-ig pakolhatod a bőröndöd"

Kicsit mintha keverné ez a válaszoló a feladott és a kézi poggyászt. :O

Csak mert nagyon nem mindegy. Kést, ollót meg bármi szúró tárgyat nyugodtan rakhatsz feladott poggyászba. Kéziben viszont tilos.

2013. dec. 12. 02:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!