Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Belföldi vagy külföldi nyaralá...

Belföldi vagy külföldi nyaralást preferáljátok inkább?

Figyelt kérdés

2022. nov. 20. 14:58
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
81%

Egyértelműen külföld.

Nekem idehaza a legnagyobb bajom a kiszámíthatatlan időjárással van, más országokban (nem mindben persze) egyértelműbb hogy x hónap első felében ilyen meg olyan idő szokott lenni.

Belföldre max ilyen 1-2 napos kirándulást szervezünk, ha aznap látjuk hogy jelenleg jó idő van. Eszem ágában sincs hetekre-hónapokra előre lekötni magam, mikor még senki nem tudja mi lesz akkor.

Kár, mert amúgy szép helyek vannak.

2022. nov. 23. 10:32
 12/15 anonim ***** válasza:
70%

Belföld szóba sem jöhet. Még véletlenül sem szeretném gazdagítani a NERt.:-)

Itthon, ami érdekelt, láttam.

Kizárólag külföld.

2022. nov. 23. 11:49
 13/15 Leveltetu ***** válasza:
85%

Külföld a nyerő, habár sokat kirándulunk belföldön is(inkább hétvégente)

Külföld azért jó mert repülő oda-vissza, és nem baszol el egy rakadt időt a rántott hús sütéssel meg utazással-vezetéssel.

Legutobb Törökország volt az uticél, dél körül indult a repulő délutám már a medence szélén ittuk az italainkat a gyerekek meg csapkodták a vizet a medencében. (8 nap 1580euro ultra-all-inclusive)

Árban még olcsobban kijöttünk mind egy hosszú hétvégén belföldön (4 nap 600 euró, hotel/spa+költöpénz+utazás)

Ugyanez volt Spanyolországban, Olaszorszagban, Angliába stb stb... Valahogy jobban megéri a nyaralást külföldön mert olcsóbb!

2022. nov. 25. 08:22
 14/15 Meton ***** válasza:
74%

Belföld? Egész évben itt vagyok, abban mi a nyaralás? Hogy elköltök több százezer forintot? Vagy hogy nem dolgozok? Ahhoz nem kell menni sehova.

De mondjuk meghódítani egy 4000 méteres hegyet, látni egy működő vulkánt élőben, átrepülni az óceánt, szóval pénzt ilyesmire érdemes áldozni.

Amúgy egy külföldi nyaralás sokszor fárasztóbb, mint egy munkanap. Hajnali kelés, késői lefekvés, fárasztó programok. De az élményekről szól, pihenni otthon is lehet.

2022. nov. 27. 13:44
 15/15 anonim ***** válasza:

Külföld egyértelműen.

Belföldön inkább egynapos kirándulás vagy hosszú hétvége stb.

A meleget szeretem és a tengert/óceánt, a kedvencem a téli nyaralás, mikor itthon már szétfagytam, ott pedig jó meleg van és hangulatjavító napsütés, így a belföld olyankor nem is jöhet szóba.

2022. nov. 29. 05:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!