Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Hogyan ússzak meg egy céges...

Hogyan ússzak meg egy céges külföldi utazást?

Figyelt kérdés
Nekem nincs igazából szerepem, nem érintenek a meetingek, megbeszélések, így sok értelme nincs, hogy engem is visznek. Nem szeretnék menni, de már többször megúsztam, így nincs pofám megint kivonni magam alóla. Szorongok az egész miatt, egy hétig kéne külföldön lenni, repülni...
2022. júl. 11. 02:59
 1/3 anonim ***** válasza:
80%
Örülj neki, hogy kivisznek ingyen! Menj, aztán ott éld az életed. A kötelező elfoglaltságokat meg kibírod, dolgozni itthon is kéne.
2022. júl. 11. 07:35
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Bakker, hát mégis hogyan ? Leülsz a főnököddel vagy akar az ő felettesével és átbeszélitek, hogy miért nem szeretnél utazni, nekik miért fontos , hogy ott legyél és egy párbeszéd végén el tudjatok közösen dönteni, hogy mi volna a jobb : utazni vagy sem. Ha pedig nem alkalmas erre a légkör, menj át dolgozni a legnagyobb amerikai olajtársasághoz.

Azzal nem értek egyet, hogy minden üzleti útnak örülni kellene, sőt, nettó fåszság. Távol vagy a családodtól, be van határolva az időd, lehet túl sok időt kell olyan kollégákkal eltölteni , akiket nem szívlelsz és amúgy nem dolgoztok sokat együtt… nem mondom, néha jó persze szinte ingyen világot látni , nagyon jó más kultúrákból érkező kollégákat megismerni, ezernyi előnye is van a dolognak, de én is szívesebben utazok úgy, hogy a magam ura vagyok.

2022. júl. 11. 08:04
 3/3 anonim ***** válasza:
Vágd le a füled, tuti otthon maradhatsz.
2022. júl. 11. 09:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!