Telefonon a MÁV applikáció csak bugos vagy tényleg ilyen rossz?
Figyelt kérdés
Ugye az APP- ban ott van hogy érkező vonatok és a Pécs-Budapest Keleti között közlekedő vonatoknak nem tudom megnézni a pozícióját hogy mennyit késik, mikor érkezik stb stb…. Az összes többi útvonalnak viszont megtudom nézni. Azt írja a vonatokra éppen hogy a vonat jelenleg nem közlekedik, pedig mégis megy. Azért kérdem mert ezzel a vonattal szoktam utazni, és az összes olyan vonatra írja ami Pécs és BP között megy. Mi lehet ez?2022. nov. 15. 16:32
1/4 anonim válasza:
Frissítés is lehet. Megnézted már play áruházban?
2/4 anonim válasza:
Nekem most így néz ki Pécs érkező: [link]
Töröld le az appot és töltsd le újra.
Ha nem, akkor írj az eszrevetel@mac-start.hu-ra képernyőképpel egy hibabejelentést.
Pécsi igazgatóságon nem csodálkozunk, hogy nem működi valami :DD
3/4 A kérdező kommentje:
App store-ban néztem és ott azt írja napra kész frissítés 😀
2022. nov. 15. 18:15
4/4 anonim válasza:
Legjobb ha online jelentkezel be böngészőben. Ugyanúgy használható, jegyet is könnyű venni. Nekem az applikáció mindig elfelejti jelszavamat aztán fele időm azzal megy el hogy generálom az újat.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!