Borravaló fóbiám van, tudtok olyan országokat mondani ahol nem szokás a borravaló adás?
20
Többször is bejártam már Olaszországot, de még sem szállodában, sem bárban, sem étteremben sem utasították vissza a borravalót.
Sose adtam még borravalót itt, Magyarországon. Nem tudtam hogy létezik ilyen "fóbia".
Egyébként Japán. Bunkónak is tartanak ha többet adsz.
Ha nem adsz borravalót a szállodában ne is csodálkozzál, ha szobád nem a tengerre, hanem a szemétdombra, a kukákra, vagy egy tűzfalra néz.
Az étteremben is a ilyen sz.revőknek szoktak "speciális menüt" felszolgálni a tányérokon megmaradt és visszavitt ételekből, és feldíszíteni a kukából kiszedett salátával.
De hajrá!
29
Nem tudom te hol élsz de ha online foglalsz szobát tengeri kilátással nem a recepciós fogja ezt felülbírálni mert nem adtál neki 10 eurot. Ilyen csak a mesékben van már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!