Jövő héten repülök most fogok először mire számítsak? Amikor meg vettük a repülő jegyet a hölgy azt mesélte hogy a fiát nem engedték át velük. Én meg ijedtem mi van akkor ha apát vagy anyát vagy a nővéremet nem engedik át ? Ilyen tényleg van?
Zavaros amit írsz.
Hová utaznátok amúgy?
Az USÁ-ba beléptetéskor bárkit visszafordíthatnak indoklás nélkül, ez így igaz.
Orvosi papírok nem fognak kelleni.
Budapesten induláskor biztonsági ellnőrzés lesz, a csomagokat átvilágítják és lehet át is nézik. Neked fémdetektoros kapun és/vagy testszkenneren kell átmenni.
Az USÁ-ban lehet kikérdeznek, hogy miért jöttél, meddig leszel, hol fogsz megszállni stb.
1 db öngyűjtót felvihetsz a fedélzetre.
Rettenetesen rossz a helyesírásod, és igen erősen hiányos, zavaros amit írsz. Pl. az, hogy hova utaznál, csak az egyes lecseszése után következik.
Te ki vagy a társaságban? Az egyik gyerek? Milyen minőségben? ESTA van?
Az USA határellenőrzése igen szigorú, és sok olyan dolog van, ami miatt megtagadhatják a belépést. De nem a hallottam valakitől, akinek mondta egy ismerőse, hogy tud olyanról…
A gyakori is ide sorolható.
Hivatalos oldalakat kellene behatóan tanulmányozni egy értő olvasásra alkalmas felnőttnek. Pl. a konzuli szolgálat oldalát. Az USA magyarországi diplomáciai képviseletének oldalát, és hasonlókat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!