Új-zéland miért került olyan messzire?
Figyelt kérdés
Nem rossz ez az ott lakóknak hogy ilyen messze vannak mindenhonnan?
Kiveve Auszrtaliat.
#Új-Zélend
2022. aug. 11. 13:22
2/8 anonim válasza:
Ezt a kérdést a nyaralós-pihenős témakörben végképpen nem értem. Humorban is csak picit lenne jobb. Nagyon-nagyon gyerekes. Lehet, az a baj, hogy nem vagyok hívő, így nem gondolom, hogy valami tervezés folytán van most ott.
3/8 anonim válasza:
A maorik tolták el olyan messzire, hogy az európai söpredék ne találja meg őket. Nem sikerült.
4/8 anonim válasza:
Pont tegnap kérdezte egy új-zélandi gyerek az ottani gyíkon, hogy Magyarország miért került tőlük ennyire messzire??
Meg, hogy a magyar kérdezőknek nem fáj-e nagyon, ha hülyeséget kérdeznek??!
5/8 anonim válasza:
A Déli-sarkon a pingvinek meg fejjel lefelé lógnak, mert az ugye a Föld alja.
6/8 A kérdező kommentje:
Úgy értem amikor Pangea vagy mi az az őskontinens felbomlott, nem lett volna-e mód lobbizni egy jobb lokacio érdekében
2022. aug. 12. 14:34
7/8 anonim válasza:
Kérdező, a sötétség a fejedben mikor lett olyan vakítóan fényes?
8/8 anonim válasza:
Miért nem vissza még régebbi időkre, miért pont a Pangea van a bögyödben. Nyilván az sem érdekes, hogy semmiféle ember nem élt akkor és az sem, hogy kontinenseket tologatni nem tudunk ma sem, és alig leszünk rá képesek egymillió év múlva sem (ha lesz még ember akkor).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!