Merre utaztál, már életedbe milyen messzire?
Figyelt kérdés
Tudsz szavazni vmint ha szavazol leírnád hogy mi a legtávolabbi hely ahova valaha utaztál? Nekem Dubaj. Nektek?2022. júl. 25. 21:54
A kérdező szavazást indított:
Én még nem voltam külföldön
Én még csak a szomszédos országokba voltam
Én még Európán kívül nem voltam
A közeli kontinenseken voltam Afrika, Ázsia
Távoli helyeken is voltam már Amerika Ausztrália
57 szavazat
1/22 anonim válasza:
Márianosztráról vittek Szegedre a Csillagba.
Ollee 48F
Vállalkozó
2/22 anonim válasza:
Egyiptom volt eddig a legtávolabbi.
3/22 anonim válasza:
Ausztria,Románia,Szerbia,Macedónia, Görögország, Horvátország,Szlovákia,Németország, Csehország, Lengyelország.
Szóval csak Európán belül.
4/22 anonim válasza:
Franciaországba mindenképpen el fogok menni, Japánba úgyszintén, és ezen túl nagyjából mindent megnéznék, majd meglátjuk, mire lesz lehetőségem :).
6/22 anonim válasza:
Legkeletebbre még csak Isztambulban, legdélebbre Egyiptom déli csücske (Abu Szimbel-i templomok), legnyugatabbra Spanyolország. Északra Varsónál tovább nem mentem, inkább a déli tájak vonzanak.
9/22 anonim válasza:
Bírnám valaki mindjárt benyögné,hogy ő járt a Földön kívül. XD
10/22 anonim válasza:
Peking, Zanzibár, Washington DC és Tallinn jelölik ki a földrajzi teret, amin belül 50 országban jártam már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!