Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Magyarországon kik azok, akik...

Magyarországon kik azok, akik megengedhetnek évenkénti több külföldi nyaralást maguknak?

Figyelt kérdés

2022. aug. 5. 13:33
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Tehát magyarán ez csak annak kivitelezhető, akik programozással foglalkoznak, esetleg sok kiadott lakásuk van.
2022. aug. 6. 07:43
 12/20 anonim ***** válasza:
76%

Már ne is haragudj, de nem csak az IT-ban létezik home office. Én az egészségügyben dolgozom, szóval nekem nyilván nincs, de a férjem és a barátaink többsége HO-ban van évek óta és vagy egyáltalán nem vagy heti 1-2 alkalmat járnak be. Jogász, közgazdászok, hr-es, data analyst, könyvelő és sorolhatnám..

Egyébként a lényeget már leírták. Egyrészt nem mindegy, hogy amerikai körút vagy a szlovén tengerpart a cél. A környező országok átlag fizetésből átlagos életmód mellett simán megengedhetőek. Ősszel/tavasszal pedig az európai városokba egy hosszú hétvége szintén nem vágja földhöz az átlag embereket.

2022. aug. 6. 11:51
 13/20 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem is egy korrekt fizetés és okos költés kell hozzá. Én gyakornoki fizuból is 3 olcsóbb külföldi utat valósítottam meg idén.
2022. aug. 6. 12:13
 14/20 anonim ***** válasza:
74%

Mit értünk külföldi nyaralás alatt?

Szlovákiába bagóért át lehet menni egy hosszú hétvégére.

2022. aug. 6. 12:31
 15/20 anonim ***** válasza:
50%

Ha magamat nézem, eddig szinte bármikor havi 200+ ezret el tudtam rakni a fizetésemből (4-500 ezerből).

Lakást vásároltam elvitte 12+ milliómat, a felújítás eddig 5+ milliómat, az illeték önmagában közel 1 millió amit gyakorlatilag lehúztam a WC-n.

Ja és közben albérletre is elment vagy 4 millióm, azért "csak" ennyi, mert nagyrészt szobákat béreltem. Ez 22+ millió úgy. Nem költekeztem, de nem is spóroltam őrülten.

Ha lett volna már lakásom, akkor simán elutaztam volna évente-kétévente nagyobb utazásra, és sok kisebb hosszú hétvégére. És akkor nem 20+ millióm lenne csak mondjuk 10+ ki nem szarná le.

2022. aug. 6. 12:40
 16/20 anonim ***** válasza:
56%

Kérdező !

Nekem van 1 házam, 1 lakásom és egy kis nyaralóapartmanom. Egyik sincs kiadva, bevételem nem származik belőle.

Nem vagyok programozó. De igen, nem kelek hajnalba hogy elmenjek egy munkahelyre mást gazdagítani.

Rengeteg más lehetőség van passzívan vagy nem annyira passzívan pénzt keresni... ezt lehet hívni munkanélküliségnek, én nem annak hívom hiszen azzal is foglalkozni kell igaz nem havi 176 órában....

És idén 1szer voltam indoneziaban 10 napot, 2 hetet pedig mexikoban.

2022. aug. 7. 14:06
 17/20 A kérdező kommentje:

Huhh, az király lehetett.

Nekem nagy vágyam eljutni indonéziába, thaiföldre, fülöp-szigetekre.

2022. aug. 7. 14:25
 18/20 anonim ***** válasza:
47%

Akkor keresd a lehetőségeket, fektess be -gondos utánjárás után- olyan pénztermelő dolgokba amik szerinted jók lesznek. Nem a gipszjakab meg a faluvegi jóskapista szerint, hanem szerinted!

Vágj bele. Egyszer élsz.

2022. aug. 7. 14:57
 19/20 Kései Sirató ***** válasza:
70%

Volt olyan év, hogy 6-szor is nyaraltam, átlagos diplomás bérem van. Persze ebből 4 alkalommal apartmanban ellátás nélkül(főztem, ill. hamburgereztem) 2-szer pedig kempingben sátraztam.

Nálam attól függ, hogy mennyire vagyok fáradt. Az idei évben annyira sokat dolgoztam, hogy 1-szer nyaraltam egy drága All Inclusive helyen külföldön, és ott is napokig csak feküdtem a tengerparton.

Szóval nálam a munka jellege dönti el, hogy mire jut energiám, sok olcsóra, vagy egy drágára.

2022. aug. 8. 14:02
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
Azért erősen függ attól is, hogy milyen igényeid vannak egy nyaralás során. Volt egy ismerősöm, portásként dolgozott egy kórházban, szóval sejtésem szerint nem kereste halálra magát. Viszont imádott utazni és állandóan a legolcsóbb repjegyeket és lehetőségeket leste. Ha épp Ugandába vagy Türkmenisztánba talált olcsón, akkor oda ment:D A fél világot bejárta így.
2022. aug. 14. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!