Egzotikus nyaralás hova?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Január-Februárban szeretnénk elutazni párommal valami egzotikusabb helyre, de túl sok a lehetőség, ezért bízom benne, itt kapok pár értelmes választ segítségnek.
Ketten mennénk, 7-10 napra a keret olyan 2.5M Ft (nem feltétlenül akarom kimaxolni de ha olyan hajlandó vagyok ennyit költeni.)
Ami fontos lenne, hogy nem az összes napot szeretnénk parton dögléssel tölteni, hanem olyan helyet keresünk, ahol vannak jó programok.
Amiket eddig néztem:
Costa Rica, Hawaii, Mauritius, Maldív-szigetek
Ha valaki volt már ezeken a helyeken vagy más helyen amit bátran tud ajánlani, az kérem ne tartsa magában a részleteket.
Köszi!
2022. júl. 28. 10:11
11/15 anonim válasza:
Hat nem tudom, en nem eszleltem hatalmas turista tomegeket costa rican.
12/15 anonim válasza:
Nem értem, hogy nem tudja valaki maga eldönteni hová szeretne menni. Mi novemberben Mauritiusra megyünk, de azért mert érdekel minket, nem azért mert mások szerint jó hely.. Egyébként egzotikus utaknál a pénz sokat számít, mert ezek a helyek általában jóval drágábbak, szóval egy teljesen alap szállás is simán lehet 100-150 Euro egy éjszakára, ha pedig kicsit jobb helyre mentek a határ a csillagos ég. Szóval függ, hogy mik az igényetek. Plusz én nagyon gondolkodom, hogy tényleg érdemes utazni most, én pl. nem foglaltam még semmit, mert Mauritiuson tudomásom szerint tesztelnek a határon, ha ez lesz még novemberben akkor nem megyek, mert az út kb. 2 millió forint és ha sikerül pozitívat tesztelni, akkor rohadtul megszívtuk.
13/15 A kérdező kommentje:
#12: kérte bárki is, hogy döntsön helyettem? Azért írtam ki a kérdést, hogy szerezzek több infot elsőkézből, ami alapján aztán dönteni tudok. Hihetetlen, hogy ez az oldal kérdezésre van és ez se tetszik az embereknek. :D
2022. júl. 29. 17:53
14/15 anonim válasza:
Mert ezt kérdezni kell? Nekem inkább dicsekvés volt az egész kérdés…
15/15 A kérdező kommentje:
Persze, hogy kell. Ha te el akarsz költeni x pénzt nyaralásra, nem a legjobbat akarok kihozni belőle? Nem gondolom, hogy dicsekvő lett volna amit kérdeztem.
2022. júl. 29. 20:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!