Melyik ország az ahol mindig lehetnék téli ruhában?
Figyelt kérdés
Légyszi ne legyetek trollok ne írjatok Antarktiszt és hasonlókat, rendesen országokat ahol meglehet élni csak nagyon hideg van és ajánlatosabb rétegesebb meleg ruhákat hordani.
Valamiért teljesen kellemetlenül érzem magam egész évben, télen amikor nagy kabátba járhatok, meleg italokat ihatok csak akkor érzem jól magam. Szeretenék egy ilyen helyen lenni.
2022. júl. 4. 11:45
21/27 anonim válasza:
Ja igen, jól mondod, vannak Erdélyben hideg helyek, ahol Magyarul beszélnek, de engem ott nem fogadtak el, más a mentalitásuk, meg csak a pénzedet nézik a Székelyek, régebben barátságosak voltak, de most voltam 2019-ben mindenfelé Erdélyben, és igazából senkivel sem tudtam egy jót beszélgetni, mindendenki olyan magának való. A másik dolog, hogy nem okcsó Románia, Erdély meg még drágább mint más régió! És ezt nem azért mondom hogy ne menj, csak a személyes tapasztalatomat írom le.Nekem is egy nagy csalódás volt 11 év után ahogy megváltoztak a dolgok.De azért leírom a helyeket ami hideg és tudnak magyarul: Kovászna , és a környéken Kommando itt nyáron max 20fok van, télen meg -25 fok Kommandóegy 100%-ban Magyar település a hegyekben, Kovásznától csak taxival lehet felmenni, napi 1x van busz, ez elég hideg hely, sajnos a Máramarosban nem tudnak sokan Magyarul, Besztercében is csak elvétve. Kovásznát nyugodt szívvel ajánlom ott most is csak 18 fok a legmagasabb hőmérséklet!! Manysiföldön 2018-ban voltam, ott kedvesek nagyon örülnek a Magyarnak, de ott meg miből élsz meg? Oroszország legdrágább régiója Hanti-Manysiföld, kb havi 1000$ kell a nem túl konfortos megélhetéshez!
23/27 anonim válasza:
Belgium? Hmm....24 fok van jelenleg, az túl meleg neki, szerintem az Erdélyi hegyekben a nyári 16-18 fokos meleg bőven elég, még son is, ráadásul megmondta többször a kérdező, hogy csak Magyarul tud!!!
24/27 anonim válasza:
Hát én Belgiumban èlek.24 fok van ha nagyon meleg van,de most is őszi kabát van rajtam,mert már eléggé lehűlt.Ha van is nyár max egy hónap
25/27 anonim válasza:
Jó , de továbbra sem tud idegen nyelvet a kérdező.....
27/27 anonim válasza:
Nógrád megye magasan fekvő helyin akár évi 8 hónapot is lehetsz nagykabátban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!