Melyik ország az ahol mindig lehetnék téli ruhában?
Figyelt kérdés
Légyszi ne legyetek trollok ne írjatok Antarktiszt és hasonlókat, rendesen országokat ahol meglehet élni csak nagyon hideg van és ajánlatosabb rétegesebb meleg ruhákat hordani.
Valamiért teljesen kellemetlenül érzem magam egész évben, télen amikor nagy kabátba járhatok, meleg italokat ihatok csak akkor érzem jól magam. Szeretenék egy ilyen helyen lenni.
2022. júl. 4. 11:45
11/27 A kérdező kommentje:
Azt vágesz, de pl Romániában biztos vannak hidegebb helyek, a tájszólás nekem nem akadály
2022. júl. 4. 16:15
12/27 anonim válasza:
Tudjuk, hogy troll vagy, felesleges volt írnod, hogy csak magyarul tudsz. NINCS olyan ország, amelyik egészén hideg idő lenne minden nap. Ezt te is jól tudod. És még az eszkimók sem vágynak arra, hogy minden nap melegen öltözzenek, csak hát muszáj. Sokfélék vagyunk, de el nem tudom képzelni, hogy valaki az év minden napján tetőtől talpig vastagon bebugyolálva akarna élni.
13/27 anonim válasza:
11.:Akkor azt is teheted esetleg,hogy elmész itthon egy húsfeldolgozóba és megkéred őket hogy legyenek szívesek bezárni téged a fagyasztókamrába.Nekem ennyi volt sajnos,már kifogytam a hasznos ötletekből.
14/27 anonim válasza:
Norvégia,Svédország,Finnország,Dánia,Izland. Fejlett jóléti államok és ha tudsz angolul és van normális szakmád, akkor el lehet helyezkedni.
15/27 anonim válasza:
14. Na oda való. Norvégia a trollok hazája. Csak az a baj, hogy nem tud angolul, és egy szóval sem írta, hogy dolgozni akarna. Még kimelegszik.
16/27 anonim válasza:
@4 Mondjuk a Spitzbergákra pont mehet nagyjából bárki, aki akar, ez volt a Svalbard-egyezmény lényege.
17/27 Kései Sirató válasza:
Van az országban is ilyen hely, egy fagyis hűtőkocsiban. Vegyél egyet és költözz be!
18/27 HoneyBunny válasza:
Mennyi gusztustalanul bunko ember van itt. Menekulj is Kerdezo, ha tehetnem en is elhuznek innen. Eleg megnezni a szinvonalat, a hasznos valasz lepontozva, a gunyos, paraszt megjegyzesek meg fel.
19/27 anonim válasza:
Dél-Amerika déli része, pl Punta Arenas. Télen 0 fok körül van, nyáron felmegy kb 15 fokra, de olyankor is nagyon fúj a szél, úgyhogy fel kell öltözni.
20/27 anonim válasza:
Olyan ország nincs ahol beszélnek magyarul és állandó hideg van, ha elmégy egy másik országba, neked kell megtanulni a nyelvüket és alkalmazkodni hozzájuk. Én Manysi vagy Komifölre mennék Észak -Oroszországba, a Hantik, Manysik, Komik, a Magyarok legközelebbi nyelvrokonai és ráadásul gazdagok, havi 1500$ -t kapnak amiért az ő földjükön van Oroszország legnagyobb földgázmezője. Még a jelenlegi háború alatt sem lett nagy infláció Oroszországban, szinte meg sem érezték. A Manysi nyelv nagyon hasonlít a magyarhoz linkelek egy videót: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!