Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha nincs bikinim csak egyszámm...

Ha nincs bikinim csak egyszámmál kisebb akkor menjek abba vagy sima fehérneműben?

Figyelt kérdés
Nem találtam magamra való bikinit sajnos mellbe mind kicsi volt. Mára kaptam egy meghívást a strandra és mivel másfél hónapja ez az az első szabad hétvégém ki szeretnèm èlvezni. Tegnap munka után megfőztem hogy azért legyen itthoni étel a családnak párom nem akar velem jönni de ő soha nem jön sehova ezt mármegszoktam. Szóval nem tudom mit csináljak
2022. júl. 2. 07:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
43%
Biztosan roma a kérdező.
2022. júl. 2. 22:36
 12/13 A kérdező kommentje:
Egy se roma nem vagyok de család anya 21 éves vagyok és kellemetlen az egész helyzet. Elmentem az egyszámmál kisebb bikiniben ha lesz időm nézek normális méretű. Fürdőruha a méretembe meg mind nagymamás.
2022. júl. 4. 11:43
 13/13 A kérdező kommentje:
Se *
2022. júl. 4. 11:44
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!