Kezdőoldal » Utazás » Egyéb kérdések » Ha nincs bikinim csak egyszámm...

Ha nincs bikinim csak egyszámmál kisebb akkor menjek abba vagy sima fehérneműben?

Figyelt kérdés
Nem találtam magamra való bikinit sajnos mellbe mind kicsi volt. Mára kaptam egy meghívást a strandra és mivel másfél hónapja ez az az első szabad hétvégém ki szeretnèm èlvezni. Tegnap munka után megfőztem hogy azért legyen itthoni étel a családnak párom nem akar velem jönni de ő soha nem jön sehova ezt mármegszoktam. Szóval nem tudom mit csináljak
2022. júl. 2. 07:53
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
Fehérneműben semmiképp, ha nagyon látszik rajta hogy az.
2022. júl. 2. 08:35
 2/13 A kérdező kommentje:
Hát látszik sajna nem tudom nem találnak fel nagy cicikre valót? Amik vannak azok mintha direkt úgy lenne kialakítva hogy oldalt kiessen minden.
2022. júl. 2. 09:24
 3/13 anonim ***** válasza:
20%

Akkor két lehetőség maradt.

1. Monokini. Felül semmi.

2. Nudi

Támogatom mindkettőt.😛

2022. júl. 2. 10:11
 4/13 anonim válasza:
11%
Ismerkedjünk 😉
2022. júl. 2. 10:17
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg menj el venni egyet még strandolás előtt...
2022. júl. 2. 11:40
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Fekete sima bugyi és melltartó. Én se kapok jó bikinit, ezért így szoktam menni.
2022. júl. 2. 12:04
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Egy csomó helyen lehet kapni mix&match típusú bikinit, azaz magad válogatod össze az alsó és a felső méretét... Akár az Aldiban is. Épp most a héten van ilyen akció... Tán 2e ft két alsó, és ugyancsak 2e egy felsőrész.
2022. júl. 2. 12:11
 8/13 anonim ***** válasza:
89%

Menj el az egy számmal kisebben, most úgyis az a divat idén, hogy mindenhonnan épp csak ki nem esik minden.

Fehérneműben nem mennék, az baromi cikis, mint a proli cigó csajok

2022. júl. 2. 12:11
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Miért nem veszel egyberészes fürdőruhát? Nekem is nagy mellem van és nagyon gázosan nézek ki bikiniben. Kisebbet pláne nem vennék fel az még kényelmetlen is.
2022. júl. 2. 13:16
 10/13 anonim ***** válasza:
81%

"Ha nincs bikinim...akkor menjek...sima fehérneműben?"

Már a kérdés is rettentően gáz és proli.

Egy csóró tinitől még elnézhető lenne egy ilyen kérdés, de egy meglett családanyától rettentően ciki.

Persze, ha a 4XL-es melltartóhoz felveszel egy hozzá illő térdig érő rózsaszínű tundrabugyit, azzal nagy sikered lesz a strandon...

[link]

2022. júl. 2. 21:06
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!