Ha nincs bikinim csak egyszámmál kisebb akkor menjek abba vagy sima fehérneműben?
Figyelt kérdés
Nem találtam magamra való bikinit sajnos mellbe mind kicsi volt. Mára kaptam egy meghívást a strandra és mivel másfél hónapja ez az az első szabad hétvégém ki szeretnèm èlvezni. Tegnap munka után megfőztem hogy azért legyen itthoni étel a családnak párom nem akar velem jönni de ő soha nem jön sehova ezt mármegszoktam. Szóval nem tudom mit csináljak2022. júl. 2. 07:53
1/13 anonim válasza:
Fehérneműben semmiképp, ha nagyon látszik rajta hogy az.
2/13 A kérdező kommentje:
Hát látszik sajna nem tudom nem találnak fel nagy cicikre valót? Amik vannak azok mintha direkt úgy lenne kialakítva hogy oldalt kiessen minden.
2022. júl. 2. 09:24
3/13 anonim válasza:
Akkor két lehetőség maradt.
1. Monokini. Felül semmi.
2. Nudi
Támogatom mindkettőt.😛
5/13 anonim válasza:
Esetleg menj el venni egyet még strandolás előtt...
6/13 anonim válasza:
Fekete sima bugyi és melltartó. Én se kapok jó bikinit, ezért így szoktam menni.
7/13 anonim válasza:
Egy csomó helyen lehet kapni mix&match típusú bikinit, azaz magad válogatod össze az alsó és a felső méretét... Akár az Aldiban is. Épp most a héten van ilyen akció... Tán 2e ft két alsó, és ugyancsak 2e egy felsőrész.
8/13 anonim válasza:
Menj el az egy számmal kisebben, most úgyis az a divat idén, hogy mindenhonnan épp csak ki nem esik minden.
Fehérneműben nem mennék, az baromi cikis, mint a proli cigó csajok
9/13 anonim válasza:
Miért nem veszel egyberészes fürdőruhát? Nekem is nagy mellem van és nagyon gázosan nézek ki bikiniben. Kisebbet pláne nem vennék fel az még kényelmetlen is.
10/13 anonim válasza:
"Ha nincs bikinim...akkor menjek...sima fehérneműben?"
Már a kérdés is rettentően gáz és proli.
Egy csóró tinitől még elnézhető lenne egy ilyen kérdés, de egy meglett családanyától rettentően ciki.
Persze, ha a 4XL-es melltartóhoz felveszel egy hozzá illő térdig érő rózsaszínű tundrabugyit, azzal nagy sikered lesz a strandon...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!