Mi értelme úgy nyaralni menni egy mediterrán országba, hogy ki sem mozdul az illető a szállodából, végig a medence partján lesz?
Gondolom szerinted semmi. Mások meg azt fogják mondani, egész évben 12 órázik, a bele kilóg, így piheni ki, erre van energiája.
Aztán van, hogy valaki nem olyan mint te. Például más az életkora, egészségi állapota, nyelvtudása, érdeklődési köre, tapasztalata. Van akinek a knosszoszi palota romjai 42 fokban csak "jaj megint egy rakás kő" van akinek élete élménye.
Drága kérdező, nekem is rengeteg ötletem lenne arra, hogy a szerintem buta nyálcsorgató utazókat tanuljanak, a saját életüket/szállásukat/étkezésüket/utazásukat/sírhelyüket/szórakozásukat stb érintő kérdésükben legyenek végre igényes emberek.
Ez a dolog nem megy. Alapvetően azért, mert a jó ízlést, a szépséget, az élet nagy dolgait gyerekkoruktól kellene az embereknek tanulnia, éreznie és látnia.
De Janus Pannonius óta tudjuk azt a fájdalmat, hogy itt kelet-balkánon arra vagyunk büszkék, hogy ezekből mit sem értünk meg.
Anno nekem is megmondtak itt, hogy mi a francnak megyek en oda meg tiszta penzkidobas amit csinalok, mert nem erdekelnek a muzeumok, muemlekek, csak a tengerpart, pihenes. Kit erdekel, pihenni megyek oda, es nekem ez a kikapcsolodas.
Mindenkinek mast jelent a nyaralas, nekem ezt. :)
De az illető nem megy ki a tengerpartra, benn marad a szállodában.
(Amúgy kolléga, aki nagyban ecsetelte, hogy ő megy XY helyre, én meg dicsértem neki, mert pár éve én is voltam, mire az a reakció jött, ja őt amúgy nem érdekli, mert csak a szállodában lesz végig.)
Egyszerűen nem érdekli.
A napokban is volt itt egy agyhalott csaj, aki fikázta Rómát meg Firenzét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!