Melyik helyet javasolnád a világon, ha segítséget kérnék, hogy egy meleg éghajlatú országban szeretném folytatni az életemet?
Figyelt kérdés
ahol meg is lehet élni egy humán diplomával átlagszinten, viszonylag jó az egészségügy és átlagosan biztonságos#Ausztrália #Európa #Ázsia #Afrika #kivándorlás #kitelepülés #meleg éghajlat #mediterrán #mindenre nyitott
2015. máj. 29. 22:50
1/7 anonim válasza:
Az USA több állama, Európában Franciaország déli része, Olaszország (leginkább Róma), Horvátország (Zágrábtól délre), Ausztrália egyes részei (van, ahol nincs meleg az óceán miatt), nagyjából ennyi. Szerintem ezek a országok, ahol biztonság van, és meg lehet élni normálisan.
2/7 anonim válasza:
A gond az, hogy viszonylag jó egészségügy csak nyugati országban van. Ez tényleg kb. azokra az országokra korlátozza a lehetőségeidet, amiket felsorolt az első válaszoló. Meg persze Spanyolországban, Görögországban stb. sem esznek embert.
Részemről amúgy Thaiföldre, Vietnamba, Indiába vagy Iránba mennék, de engem sem az egészségügy, sem a biztonság nem hoz lázba különösebben.
3/7 A kérdező kommentje:
Eddig nagyon tetszenek a válaszok! Köszi! Várom a többi javaslatot is! :-)
2015. jún. 2. 09:01
4/7 anonim válasza:
Ausztralia. magasan a legjobb. tudom mert itt elek.
5/7 A kérdező kommentje:
Dél-Korea ?
2015. jún. 28. 20:32
6/7 anonim válasza:
Szingapúr trópusi éghajlatú, kulturálisan nagyon izgalmas, kellemes, mégis civilizált ország, jól lehet keresni. Az egészségügy akkor jó, ha meg tudod fizetni, mert társadalombiztosítás az nincs. Igazi multikulturális élmény, mert a belvárosban nagyjából egyenlő arányban vannak kínaiak, malájok, indiaiak, arabok és európaiak és még jónéhány kisebbség thaiok, japánok, indonézek. Az egész városállamot tekintve kínai van legtöbb. A vallások még színesebbek, mert iszlám, buddhizmus, kínai taoizmus, szikhek, hinduk, zsidók, protestánsok, mormonok, katolikusok és még ezerféle templom van, sokféle kultusszal, szokással, ünneppel. A közbiztonság nagyon jó (utcai bűnözés alig van), de ennek megvan az ára is, mert totális az ellenőrzés és bekamerázás. A mindennapi életben korrupció sincs a szigorú ellenőrzések miatt, illetve a korrupciót is "államosították" lényegében. Ha nem zavar, hogy félig-meddig diktatúra van és az országot egy amolyan tekintélyelvű-antidemokratikus-illiberális családi vállalkozásban igazgatják, akkor csak ajánlani tudom.
7/7 anonim válasza:
Ausztrália nagyon kellemes ország, de hogy hogy jutsz be oda humán diplomával, azt nem tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!