Mediterrán országokban telente lehet majdnem olyan olcsón egy hónapot eltölteni mint pl. Vietnámban/Indiában? Utóbbi két célország megfelelő lenne a napsütés/árak tekintetében de a csak repülővel megközelíthetőségük miatt egy öt tagú családnak drága.
Nyilván nem 30/40 eFt-nyi dong/szoba/hónap árakra gondoltam, mert ebben Vietnám verhetetlen, de olcsóbbra jöjjön ki a hónap szállás tekintetében, mint napi 20-25 eFt/szoba (két szoba esetén; egy ide kevés, ezért keressük a (legalább valamennyire) olcsó lehetőségeket).
Sajnos Algéria és a hozzá hasonló országok kiesnek, nem tartjuk őket (eléggé/minimálisan) biztonságosnak.
Nem igazán. Egzotikusabb vidékek Európában nem nagyon vannak, Dél-Amerika jóval drágább az ázsiai országoknál, Afrika meg ugye biztonsági és egyéb beutazási kérdésekben nem a legjobb, bár európaiként ez is drága kontinens.
Dél-Délkelet-Ázsiában még Indonézia is jó, de repjegy terén ugyanúgy drága.
3:
Kanári szigeteken januárban-februárban 17 fok az átlaghőmérséklet, 19 a vízé. Olyankor én simán fürödnék, ennél hidegebb vízben is szoktam fürödni, egy rövid időre még márciusban is be szoktam menni a 11 fokos isztriai tengerbe. Csak mondjuk a Kanári szigetek nem annyira olcsó, de lehet hogy még így is olcsóbban kijön egy hónapra az olcsóbb eljutás miatt, mint Távol-Kelet.
Mondjuk én inkább Máltát, Ciprust vagy a spanyol mediterrán tengerpartot valasztanám. Esetleg Korzikát. Utóbbi kettőnél egyik nao a tengerparton hesszelnék, másik nap meg fel a hegyekbe hágóvassal, hótalppal.
5:korzika nem egy túl jo valasztás télre.Egyaltalan nincs ott olyankor jó idő.Fagyni ugyan nagyon ritkán szokott a part mentén,de 4-5fok egxaltalan nem ritka ejszaka.Raadasul elég sok a felhős es csapadekos napok száma.A hegyvidék idojarasa meg nyilván sokkal hidegebb.Ott nyaron is simán van hó.
Akkor mar inkabb az emlitett kanári vagy esetleg málta vagy ciprus.
Esetleg a karib terseg,tekintve hogy rengeteg europai orszagnak van ott tengeren tuli terulete vagy megyéje.Mondjuk nem egy kifejezett olcso hely,de ha ugyes vagy szerintem meguszod annyibol mint ha a kontinentalis europat vagy annak szigeteit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!