Útiköltséggel együtt hol tudnék a legtöbb időt eltölteni ugyanannyi pénzből? Görögország, DK-Ázsia, Közép/Dél-Amerika?
Figyelt kérdés
1 millió ft alatti összegről van szó.
A felsorolt helyek közül csak Görögországban voltam még (de ott ötször), a többiről csak elképzelésem van. Mivel az közel van, oda olcsó az út, viszont az ottlét drágább. Ezzel együtt melyik hely érné meg jobban (ha csak az anyagiakat nézzük)? Tudom, hogy a másik két helynél nem írtam pontosat, vegyük az átlagot ott. Közép-Amerikában Mexikó lenne az álmom.
2022. jún. 10. 10:51
A kérdező szavazást indított:
Görögország
DK-Ázsia
Közép/Dél-Amerika
10 szavazat
1/2 anonim válasza:
GO repjegy fapadossal oda-vissza 20-40k. Masik kettobe 250-tol indulnak mostanaban, es ha nem tudsz eleg rugalmas lenni, boven 350k folott lesz, annyival a tobbi koltseg meg nem lesz alacsonyabb.
2/2 anonim válasza:
Azért 1 milló forint alatt sem mindegy, hogy 250.000 vagy 800.000 forint. Én DK-Ázsiára szavazok, mert olcsó, azért Thaiföldre lehet olcsón jegyet venni, onnan helyi légivel továbbutazni, esetleg Vietnámba, ott az élet még olcsóbb. Fantasztikus kultúra mindkettő, érdemes megismerkedni vele. Görögország meg kb. gyűjtőfogalom, attól függ hova. Mert lehet olcsóbban kijössz Thaifölddel, mint Santorinivel vagy Mykonossal. Mexikóba se nagyon durva a repjegyár, viszont ott azért a programok meg a beach jóval drágább, mint Ázsiában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!